Erdoğan'dan yeni 'nazi ve faşist' çıkışı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı canlı yayında, Hollanda ve Almanya'nın Türkiye'ye karşı tutumlarını yeniden 'nazizm ve faşistlik' olarak niteledi.

Erdoğan'dan yeni 'nazi ve faşist' çıkışı
Erdoğan'dan yeni 'nazi ve faşist' çıkışı
GİRİŞ 13.03.2017 21:31 GÜNCELLEME 13.03.2017 21:55
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Hollanda ve Almanya'dan gelen "bize faşist, nazist demeyin" şeklindeki açıklamaların ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan aynı ifadeleri tekrar kullandı.

ATV- A Haber ortak yayınında konuşan Erdoğan, Hollanda ve Almanya'nın tavrını isimlendirirken Viyana Sözleşmesi'ne atıfta bulunarak, "Bunların Viyana Sözleşmesi diye bir derdi yok. Hepsi bunların ayaklarının altında. Bunların Viyana Sözleşmesi, faşistlikleridir. Nazizm, buna Neonazizm diyebiliriz. Yeni Nazi akımı diyebiliriz. Bunların Viyana Sözleşmesi anlayışı budur" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 20
  • hakkı 7 yıl önce Şikayet Et
    çak aslanım çak, suratlarına suratlarına çak...
    Cevapla
  • ayna 7 yıl önce Şikayet Et
    Ey Nuhun oğlu! senin varlığın yeter konuşmasanda.
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Reisi cumhur. işte avrupa bu yüzden korkuyor. hatta altına yapıyor. bu korkak millet osmanlı geliyor diye kaçan millet. bizde osmanlı torunu olduğumuz için haliyle korkuyorlar. hele 5 milyon kişi ile yapılan mitingi görünce iyice korktular. onların küçük devletleri kadar kişi ile miting yağınca altlarına yaptılar.
    Cevapla
  • sade 7 yıl önce Şikayet Et
    reisimizin korumalarına sesleniyorum. tek dişi kalmış canavarlar iyice azdı korkum reisimize bir suikast düzenlemeleri. Allah yar ve yardımcınız olsun. Allah içimizdeki münafıkları görebilme basireti nasip etsin.
    Cevapla
  • ibrahim karaoğlan 7 yıl önce Şikayet Et
    Allahına gurban reis
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı