Yunan basınından tuhaf Erdoğan yorumu

Yunan Pronews internet sitesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kontrolsüz güçlendiğini' iddia ederek Batılı ülkelerin çıkarlarının tehdit altına girdiğini yazdı.

Yunan basınından tuhaf Erdoğan yorumu
Yunan basınından tuhaf Erdoğan yorumu
GİRİŞ 17.04.2017 22:29 GÜNCELLEME 17.04.2017 22:32
Bu Habere 133 Yorum Yapılmış

Yunan basınında yer alan referanduma ilişkin bir analizde, "Erdoğan kontrolsüz güçlendi" ifadesi dikkat çekti.

Erdoğan’ın sahip olduğu yeni yetkilerle Batı’yı endişelendirdiği ve Cumhurbaşkanı’nın önünde halife olmak için bir engel kalmadığı belirtildi.

BATI'NIN ÇIKARLARI TEHLİKEDE

‘Pronews’ adlı bir internet sitesinde yayınlanan analizde, mutlak iktidarı ele geçiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kontrolsüz güçlenmesinin Batılı ülkelerin çıkarlarını tehdit ettiği, bu nedenle Batı’nın endişeli olduğu ifade edildi.

KORKULARI İSLAM VE İSLAM DÜNYASININ BİRLİKTE HAREKET ETME İHTİMALİ

Analizde, “Bu, Erdoğan’ın zaferi. Zira Erdoğan, Türk siyasetinde mutlak iktidarı elde etmesini sağlayacak anayasal değişiklikleri yapmak için gereken yetkilere hukuki olarak sahip oldu. Artık Erdoğan’ın önünde halife olmak için bir engel kalmadı” denildi.

"KAZANSANSALARDI, SONUÇTAN MEMNUN OLURLARDI"

Seçimde usulsüzlük yapıldığına dair şikayetlerin beklendik bir durum olduğuna dikkat çekilen analize şöyle devam edildi:

“Kemalistler, Türk siyasi tarihinin dışında kalmakla karşı karşıya olduklarını anladılar. Bu nedenle, usulsüzlük olsa da, olmasa da şikayette bulunacaklardı. Ancak seçimi kazansalardı, sonucu memnuniyetle karşılarlardı.”

YORUMLAR 133
  • Cengiz Y 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet çıkarları tehlikede.Dünya 5'ten büyüktür.Erdoğan son bin yılın en büyük lideri konumundadır.En samimi destekçisi Bahçeli'ye de helal olsun.
    Cevapla
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizim batı taklitçilerinin göremediğini görmüş, kendi açılarından Erdoğanın niçin tehlikeli olduğunu söylemiş. Erdoğan batının çıkarlarına ket vuruyorsa biz doğru yoldayız demektir. Durmak yok yola devam.
    Cevapla
  • osman 7 yıl önce Şikayet Et
    İslam/Ortadoğu dünyasını Amerikan uşakları yönetiyor. Ne bir araya gelmesi ?
    Cevapla
  • Ramazan 7 yıl önce Şikayet Et
    Avrupanin cikarları tehlikeye girmiş. Bu yorum bile evet dememizin ne kadar anlamli ve ülkemiz için ne kadar hayırlı olduğunu gösteriyor.
    Cevapla
  • ArtukBey 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizi yeryüzünden silmediğiniz sürece bu halifelik gerçek anlamda kalkmaz. Buna da asla gücünüz yetmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance