Amerika'dan Türkiye'ye kritik ziyaret!

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, gelecek hafta Türkiye'ye gelecek.

Amerika'dan Türkiye'ye kritik ziyaret!
Amerika'dan Türkiye'ye kritik ziyaret!
GİRİŞ 05.07.2017 19:38 GÜNCELLEME 05.07.2017 20:25
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'ın, 9-10 Temmuz tarihlerinde İstanbul'u ziyaret ederek üst düzey Türk yetkililerle görüşmelerde bulunacağı bildirildi.

ABD Dışişleri Bakanlığı, Tillerson'ın ziyaretleriyle ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, Tillerson'ın, ABD Başkanı Donald Trump'ın Almanya ziyaretine eşlik edeceği, ardından 9 Temmuz'da Ukrayna'nın başkenti Kiev'e giderek Devlet Başkanı Petro Poroşenko ile görüşeceği belirtildi.

9-10 TEMMUZ'DA İSTANBUL'DA

Kiev'in ardından Tillerson'ın İstanbul'a geçeceği ve 9-10 Temmuz tarihlerinde burada Türk yetkilileriyle ikili ve bölgesel ilişkilerin ele alınacağı ifade edildi.Son olarak 30 Mart'ta Ankara'yı ziyaret eden Tillerson'ın bu ziyaretinde, terör örgütü PYD/PKK'nın Suriye'deki faaliyetleri, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in iadesiyle ilgili süreç ve Katar ile bazı Arap ülkeleri arasındaki krizin çözümüne ilişkin son gelişmelerin ele alınmasının beklendiği kaydedildi.

Geçen hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Trump arasında gerçekleşen telefon görüşmesinde özellikle Katar'la ilgili krizin çözümüne yönelik konuların konuşulduğu bildirilmişti.

YORUMLAR 10
  • dışarda kalsın 6 yıl önce Şikayet Et
    bu adama ve korumalarına gerektiği gibi muamele yapılsın. cumhurbaşkanımızın korumalarına beyaz saray önünde yapıldığı gibi yani. rezil edin rezilleri.
    Cevapla
  • h.blackz_jk. 6 yıl önce Şikayet Et
    ne çok ziyaret eder oldular bea. Ucağın düşer inşaAllah
    Cevapla
  • ferr 6 yıl önce Şikayet Et
    afrin ya da menbic 9 temmuz sabahi baslayacaktir. bir cevabi hak ediyorlardi her yonden alacaklar. firat kalkani da joe bidon geldigi gun baslamisti...:)
    Cevapla
  • Karakartal 6 yıl önce Şikayet Et
    Amaç Türkiye yi oyalamak ise buna izin vermeyelim. Tehdidi yerinde yok edelim. Binlerce kilometreden gelip bize akıl satmalarına aldanmayalım. Zararı hep biz görüyoruz.
    Cevapla
  • essd 6 yıl önce Şikayet Et
    geldiği gün girin afrine.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İmamoğlu her şeyi paylaştı bir tek Eda'yı paylaşmadı
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi