Gül, Birleşik Arap Emirlikleri'nde

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yapımı tamamlanan ve 9 Mart 2012'de hizmete girmesi öngörülen Rixos Oteli'ni gezdi.

Gül, Birleşik Arap Emirlikleri'nde
Gül, Birleşik Arap Emirlikleri'nde
GİRİŞ 01.02.2012 14:59 GÜNCELLEME 01.02.2012 14:59

Cumhurbaşkanı Gül ve eşi Hayrünnisa Gül'ü, otele gelişlerinde Rixos Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince ve diğer ilgililer karşıladı.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve eşi Esra Şimşek'in eşlik ettiği Cumhurbaşkanı Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, oteli gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Dubai'deki yapay palmiye adasının en ucunda yer alan otelin konumuna işaret eden Gül, otelden Dubai'nin şehir siluetinin ve sembolik binalarının görülebildiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Gül'e, Birleşik Arap Emirlikleri Ekonomi Bakanı Sultan Bin Said Mansuri, Türkiye'nin Abu Dabi Büyükelçisi Vural Altay, heyette bulunan milletvekilleri ve gazeteciler de eşlik etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Müslüman karşıtı gösteride Kur'an-ı Kerim yakma girişimi
Altın alacaklar dikkat! Gram altının 9 bin TL olacağı tarihi açıkladı