Aylan’nın ölümüne sevinen Alman’ın evine baskın

Alman gencinin sosyal medyada “üzülmedik, aksine seviniyoruz” paylaşımı Alman polisini harekete geçirdi.

Aylan’nın ölümüne sevinen Alman’ın evine baskın
Aylan’nın ölümüne sevinen Alman’ın evine baskın
GİRİŞ 06.09.2015 10:50 GÜNCELLEME 06.09.2015 10:50
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Avrupa ülkelerine kaçak yollardan kaçmaya çalışan ve Bodrum açıklarında yaşanan bot faciasıyla cesedi sahile vuran Aylan Kurdi’nin ölümü bütün dünyada yürekleri sızlatırken, bir Alman gencinin sosyal medyada “üzülmedik, aksine seviniyoruz” paylaşımı Alman polisini harekete geçirdi.

Alman polisi, Berlin Hellersdorf semtinde oturan 26 yaşındaki Alman gencinin üç yaşındaki Aylan Kurdi’nin sahile vurmuş cesedinin bulunduğu fotoğrafı sosyal medyada paylaşarak "Üzülmüyoruz tam aksine seviniyoruz. Sadece bir mülteci, bir mülteci daha az. Deniz zaten bir sürü mülteciyi yuttu" yorumunda bulunması üzerine Alman gencin evine baskın düzenleyerek, bilgisayar ve cep telefonuna el koydu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • cano 8 yıl önce Şikayet Et
    dua et kardeşim
    Cevapla
  • emire 8 yıl önce Şikayet Et
    biz neden pkknın yaptıklarını savunan hdplilerin evini basmıyoruz. ahlaksız batı mazeret olarak kullanıp gereksiz sorunlar çıkarmasın diye. önce güçlü devlet olmak lazım. ama bizim memur emekli 13 yıldır aldığına bakmadan daha çok daha çok istiyor zam aldıkça daha çok istiyor 13 yıl önce maaş bile alamadğı günleri unutmuş hep daha çok istiyor. anerikan telefonu kullanıp alman arabasına binmek istiyor. düşünmez dost mudr düşman mıdır devletten aldığı maaşı devlet düşmanlarını desteklemek için harcar. umrunda mı devlet.
    Cevapla
  • shuttle6678 8 yıl önce Şikayet Et
    aynen katılıyorum kardeşim, bunlara dahil en çok öğretmenler bir de imamlar, doymak da bilmiyorlar, geçen imamlardan biri kirasının parasını bizim gibi vatandaşlardan isteyecek kadar yüzsüLeşip doyumsuz hale gelmişler, ezan bile okumuyorlar, facebookun twttier ın başından kalkıp merkezi sistem ezan okunurken koşa koşa camiye geliyor. maaşları hafta içi oldu mu koşa koşa maaşlarını çekmeye gidiyolar, tabi haliyle öğle, ikindi yerine göre akşam namazı yok, bu bizim mesai sattimiz diyen yok, cumartesi oldu mu bana kimse karışamaz gidin müftüye şikayet edin deyip, camiyi bile açma zahmetine bile katlanmıyorlar.
    Cevapla
  • Taner 8 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi sen bir bilsen kamudaki alman ve amerikan modeli ,ithal,patentli neler alınmış devletin parasıyla,emekliyi baş tacı yaparsın, hiç bir şey yapamıyorsan dua edebilirsin ,diğerlerini bırak bütün partilerin belediye başkanlarının araç modellerine bak sonra söyle neden bahsettin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam