Trump'tan yine küstah sözler! Müslümanların...

Cumhuriyetçi Parti'nin aday adayı olan Donald Trump, saldırı sonrasında "Müslümanların ülkeye girişi yasaklansın" teklifini yineledi.

Trump'tan yine küstah sözler! Müslümanların...
Trump'tan yine küstah sözler! Müslümanların...
GİRİŞ 13.06.2016 02:05 GÜNCELLEME 13.06.2016 03:25
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

ABD'deki başkanlık yarışında Cumhuriyetçi Parti'nin adayı olmak için kampanya yürüten ve kampanyalarındaki Müslüman karşıtı söylemlerle tepki toplayan emlak milyarderi işadamı Donald Trump, Orlando'da 50 kişinin yaşamını yitirdiği saldırının ardından en çok tartışılan önerisini yineledi.

Habertürk'ün haberine göre; Kamuoyu araştırmalarında "Müslümanların önemli bir kısmının Amerikalılara karşı nefret beslediğinin" görüldüğünü iddia eden ve bu yüzden ülkenin kapılarının Müslümanlara kapatılması fikrini ortaya atan Trump, başta ABD Başkanı Barack Obama ve İngiltere'nin başkenti Londra'nın emanet edildiği ilk Müslüman belediye başkanı Sadiq Khan olmak üzere, pek çok önemli ismin sert eleştirilerine maruz kalmıştı.

SALDIRIYI FIRSAT BİLDİ

Tüm bunlar üzerine yanlış anlaşıldığını söyleyerek geri adım atan ünlü işadamı, dün Orlando'da gerçekleştirilen silahlı saldırıyı fırsat bildi. Trump, Müslümanların ülkeye girişinin yasaklanmasını isterken haklı olduğuna dair paylaşımlarda bulundu.

"Başkan Obama sonunda radikal İslam teröründen bahsedecek mi? Etmeyecekse hemen istifa etmeli!" diyen Trump, Orlando'da yaşananın sadece başlangıç olduğunu iddia etti ve yönetim zaafiyeti olduğunu savunarak, yasak teklifini tekrarladı.

Trump'ın paylaşımları Amerikan basınında geniş yer buldu. Huffington Post, ünlü iş adamının böyle bir saldırı sonrası kendini över nitelikteki yazıları için "iğrenç" ifadesini kullandı.
 

YORUMLAR 20
  • hahhah 7 yıl önce Şikayet Et
    Cehennem bu gibilerle alevlenecek.
    Cevapla
  • Gökhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bence saldiriyi yapan Fransiz istihbarati.Nedeni Afrikadaki güc kavgasi.Zaten 1 gün gecmeden olay DAES e kaldi.Amerikanin kurdugu bu örgüt nasil olurda kendi ülkesini atese verir.
    Cevapla
  • halil 7 yıl önce Şikayet Et
    keşke sizde ortadoğudan çıksanız hain oğlu hayinler
    Cevapla
  • ekrem han 7 yıl önce Şikayet Et
    bu adam Müslümanların akıllanıp bir olması için bir fırsattır obamayla kendini melek gibi gösteremeye çalışan abd nin gerçek yüzünü tüm Müslümanlar tekrar görebilme imkanı bulacaktır.
    Cevapla
  • trumpcık 7 yıl önce Şikayet Et
    daeşli terörist doğma büyüme abdli , ve abd de günde 40 cinayet işleniyor abdlilerin abd ye girişi yasaklansın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"