Saldırı sonrası Nice Valiliği'nden flaş açıklama

Fransa’nın güneyindeki Nice’de, kent merkezinde bir kamyon 14 Temmuz Ulusal Gün kutlaması yapan kalabalığın içine daldı.

GİRİŞ 15.07.2016 01:35 GÜNCELLEME 15.07.2016 01:56
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Can pazarının yaşandığı olayda 73 kişinin öldüğünü 100'den fazla kişinin de yaralandığını belirten Nice Valisi Adolphe Colrat, olayın terör saldırısı olduğunu ve vatandaşların evden çıkmamalarını söyledi.

YORUMLAR 3
  • abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    Sakın fransaya gitmeyin bu ülkede can güvenliği kalmamıştır.Markete bile gitmek tehlikeli burnunuzu dahi çıkarmayın.Ne oldu sana özgürlükler ülkesi fransa nazar mı değdi.Bu gün bir kilo kına alacağım ve her tarafıma yakacağım.Bu gün bana bayram.
    Cevapla
  • Erkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Essek den düşenin derdini essek den düşen anlar sizi çok iyi anlıyoruz ama siz bizi anlamamakta direniyorsunuz teröre karşı birlik olma zamanı uyar firansa ortadoğu da olanları gör
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Fransa ozgurlesiyor!.. Baskasinin derdini anlamayan fransiz kalan fransa simdi de sen ozgurles biraz. Terör herkes icin kötü demistik.Desteklediginiz pkk da insallah gün gelir sizinde caninizi yakar.ayrica efendimiz (s.a.v) le karikatür le dalga gecen özgür basininiz yarin ne yazacak acaba... Bnce fransada ozgurluk isteyen bir toplulugun dogal tepkisi bu olay...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Vekaletle kurban kesim bedeli açıklandı
TCG ANADOLU örnek oldu! Türkiye'nin gemisini görünce hemen kolları sıvadılar...