Barack Obama'dan saldırı sonrası açıklama

ABD Başkanı Barack Obama, Fransa’nın güneyindeki Nice kentinde düzenlenen terör saldırısını kınadı.

Barack Obama'dan saldırı sonrası açıklama
Barack Obama'dan saldırı sonrası açıklama
GİRİŞ 15.07.2016 03:56 GÜNCELLEME 15.07.2016 03:57
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Obama, saldırıya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, Nice kentinde düzinelerce insanın ölümüne ve yaralanmasına neden olan “korkunç terör saldırısını en güçlü şekilde kınadığını” belirtti. Dualarının hayatlarını kaybedenlerin aileleriyle olduğunu ifade eden Obama, yaralılara da acil şifalar diledi.

Obama, Fransız yetkililere saldırının soruşturulması ve sorumluların adalete teslim edilmesi konusunda ihtiyaç duyulması halinde her türlü yardıma hazır olduklarını ilettiklerini kaydetti. ABD Başkanı Obama, saldırı karşısında en eski müttefikleri Fransa ile dayanışma içinde olduklarını bildirdi.

YORUMLAR 15
  • osmanli 7 yıl önce Şikayet Et
    Kafirler sagir sultan bile biliyor darbede parmagniz oldugunu bu ulkeyi sahipsizmi sandiniz ALLAHIMIZ yeter bize
    Cevapla
  • ismail hakki efendi 7 yıl önce Şikayet Et
    Obama ve avrupa bugunde size iki yuzluluk sizin caniniza vurcak teröre destek ve silahlar sizden kim uretiyor siz sizi vurcak daha cok caniniz yancak turkiyede olunca sadece kinama ondan sonra kina yakiyordunuz allah buyuktur
    Cevapla
  • hayati 7 yıl önce Şikayet Et
    obamaya biri karinca ve salyangozun hikayesini anlatsin.
    Cevapla
  • hayati 7 yıl önce Şikayet Et
    Ey obama ; franda meselesne gelince salyangozlar coktan buyudu ve azginlasti karincalar hem baski altinda hemde rizik beklemedeyken Allah azmis daha fazla diyen salyangozami yoksa kefilim rizginiza dedigi karincayami bakar.karincalar o olecek salyangoz un haberini coktan almisti ve hazir ceset yigilacak yere yakinbekliyorlardi.salyangoz nihayet öldu ve karincalar rizgi olan salyangozu 1 gunde yediler.
    Cevapla
  • Erkan 7 yıl önce Şikayet Et
    ABD istikbarat bu ili yapanı biliyordur. Nasıl Türkiye'ye. Saldırı olacağını söylüyorsa bundan haberi vardır. Olay oldu. 70 insan öldü. Kınıyoruz bu ne la. Bakın insan canı ne kadar ucuz oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'ın ateşkes yanıtı sonrası Refah'a yoğun hava saldırısı başladı!
Özgür Özel, Bahçeli ile görüşecek