Nice saldırısında dehşete düşüren detay!

Fransa’nın güneyindeki Nice’taki saldırıda şok detaylar ortaya çıkıyor.

Nice saldırısında dehşete düşüren detay!
Nice saldırısında dehşete düşüren detay!
GİRİŞ 15.07.2016 02:17 GÜNCELLEME 19.07.2016 10:53
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Fransa’nın güneyindeki Nice’de, kent merkezinde bir kamyon 14 Temmuz Ulusal Gün (Bastille Günü) kutlaması yapan kalabalığın içine daldı. Polis yetkililerinin yaptığı açıklamada saldırıda en az 73 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

90 KİLOMETRE HIZLA 2 KİLOMETRE İLERLEDİ

Polis yetkilileri kamyonun 90 kilometre hızla 2 kilometre boyunca ilerlediğini açıkladı. Kamyonun durdurulmaya çalışıldığını ancak bu sırada çok sayıda kişinin de hayatını kaybetti açıklandı.

YORUMLAR 10
  • ka akıl 7 yıl önce Şikayet Et
    sen tayyibi tiye alırsan olacağı budur
    Cevapla
  • Ayhan bey 7 yıl önce Şikayet Et
    Sömürgeciliğin sonuçları bunlar. Daha başlangıç.
    Cevapla
  • zamansız 7 yıl önce Şikayet Et
    ESAS DETAYI KİMSE GÖRMUYOR sanırım dünyanın sorunuda bu ! ! NE YAZIKKİ kapitalist düzen dünyayı nefretçi sevgisiz ve insanlıktan yoksun bir hale getirdi bunun sonucundada bu tür terör saldırılarını dünyanın her yerinde görüyoruz BUNA İSLAMCI terör diyorlar ama bunun islamla falan hiç bir alakası yok BU TERÖRÜ yapan İNSANIN içi zaten düzenden dolayı nefretle dolmuş, bu terörist sadece insanları öldürmek için KEŞFEDİLEN islami terör maskesini kullanıyor YANİ dünyada islamcı terör maskesi olmayıpta SATANİST maskesi olsaydı bu seferde insanları öldürmek için SATANİST maskesını kullanacaktı ! ! BU ESAS detayı göz önünde bulundurmadıgımız sürece bu terör saldırıları sürüp gider
    Cevapla
  • mmed 7 yıl önce Şikayet Et
    bu terörün kaynağı nedir arkadaşlar ona bakalım. yoksa cia ve MOSSAD gibi örgütler bu yapıları kullanmaya devam edecekler. lütfen gözlerimizi açalım.
    Cevapla
  • M.KARAKOÇ 7 yıl önce Şikayet Et
    sizce bu sözde batı değerlerine saldırı neden hep kobay fransada düzenlenir de ABD ve İsrailde düzenlenmez? Çünkü onlar efendi, fransa ise kobay...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunan basını: Fatih Terim kovuluyor!
Refah saldırısı sonrası Hamas'tan ilk açıklama: Halkımızı savunmaya hazırız!