Dünya bu görüntüleri konuşuyor!

Son günlerde polisin uyguladığı orantısız güç ile gündemde olan ABD'den gelen yeni görüntüler dünyayı ayağa kaldırdı.

GİRİŞ 06.10.2016 12:45 GÜNCELLEME 06.10.2016 16:50
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

ABD'nin Texas eyaletindeki bir hapishanedeki görüntüler dünya gündemine bomba gibi düştü. Yabancı basının manşetlerine taşıdığı haber, Türkiye'yi tutuklamalar konusunda eleştiren ABD'nin tutuklulara yaptığı kötü muameleyi gözler önüne serdi.

Geçtiğimiz yıl yerel bir suçtan dolayı hapise giren ve hapishanede hayatını kaybeden 35 yaşındaki 4 çocuk babası Michael Sabbie'nin hapishane gardiyanları tarafından gördüğü korkunç muamelenin görüntüleri ortaya çıktı.

NEFES ALAMAYAN ADAMIN SURATINA BİBER GAZI SIKTILAR

The Huffington Post'ta yer alan habere göre, Sabbie 22 Temmuz'da çıkarıldığı mahkemeden hücresine dönmek üzereyken nefes almakta zorluk çekmeye başladı. Sabbie nefes almakta zorluk çektiğini gardiyanlara anlatmaya çalıştı ama gardiyanlar onu zorla hücresine sürüklemeye başladılar. 5 gardiyanın yer yatırıp tartakladığı Sabbie'nin yüzüne gardiyanlardan biri biber gazı sıktı. Zaten nefes almakta zorluk çeken adam acı içinde yalvarmaya başladı.

DEFALARCA KEZ YALVARDI

Yayınlanan görüntülere göre tam 19 kez gardiyanlara "Lütfen nefes alamıyorum, zatüreyim, lütfen yardım edin" diyen Sabbie daha sonra zorla üstünde kıyafetleri ile soğuk duşun altına sokuldu. Gardiyanlar tarafından sürüklenerek hücresine geri götürülen Sabbie sabaha karşı hücresinde ölü bulundu.

YORUMLAR 23
  • Hz Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,şüphesiz ki zalimin zulmettiği günden daha çetin olacak..
    Cevapla
  • berat 7 yıl önce Şikayet Et
    adamlar sadece yemişler arkadaş sonra şey yapmayı unutmuşlar gibi hepsi hayvan gibi obez ayılar
    Cevapla
  • Ruhi 7 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara bakıyorum da bol keseden sallayan sallayana. Biz her şeye acıyoruz. Çocuk katilini giyotine vursalar 'ya yazık' der bizim millet. Kardeşim adamlar da İDAM var. Kurana inanmıyorlar ama İDAM var. Bizde ki yasalar nerenin kimin yasası?
    Cevapla
  • Garen 7 yıl önce Şikayet Et
    Aynen öyle. Burada 40 suçtan sabıkalı adamlar dışarıda cirit atıyorlar.
    Cevapla
  • Murat 7 yıl önce Şikayet Et
    Eee özgürlükler ülkesi
    Cevapla
  • kahhar 7 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH abd yi o zencilerin bir dilim ekmeğine iNŞAALLAH muhtaç edecek bunlar dünyanın her yerinde bu şekildeler müslüman ülkelere kan ağlattılar ALLAH KAHHAR ismiyle kahru perişen etsin bu abd şeytan askerlerini..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ömer Çelik'ten İmamoğlu'nun 'Hamas' açıklamasına tepki: Tamamen yanlıştır
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!