Görenler şoke oldu! Dalışta nükleer bomba buldu

Kanada'nın en batısında yer alan British Columbia eyaletinde dalış yapan Sean Smyrichinsky, deniz altında bir nükleer bomba bulmuş olabilir.

Görenler şoke oldu! Dalışta nükleer bomba buldu
Görenler şoke oldu! Dalışta nükleer bomba buldu
GİRİŞ 07.11.2016 16:49 GÜNCELLEME 07.11.2016 16:49
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Alaska sınırına yakın Pitt Adası açıklarında dalarken bombayı gören Smyrichinsky, kıyıya çıktığında arkadaşlarına "Gerçekten garip bir şey buldum, bence o bir UFO" diyerek şaka yaptığını aktardı. BBC'ye konuşan Smyrichinsky, suyun altında gördüklerini "Çift kişilik bir yataktan daha büyüktü" sözleriyle anlattı.

Kanada Savunma Bakanlığı yetkilileri, nükleer bombanın 1950 yılında bölgede düşen ABD B-36 bombardıman uçağından kaybolan parçalardan biri olduğunu tahmin ediyor. Bombanın içinde herhangi bir nükleer madde olduğu sanılmıyor. Hükümet, incelemek üzere bombayı donanmaya gönderdi.

Smyrichinsky, British Columbia açıklarında deniz hıyarı için araştırma yapıyordu.

Bir Soğuk Savaş sırrı

Teksas'taki Carswell Hava Üssü'nden havalanan American B-36 bombardıman uçağı, 1950 yılında British Columbia açıklarında düşmüştü. Mark VI nükleer bombaları taşıyan uçak, gizli bir görev için uçuyordu.

YORUMLAR 5
  • yunus 7 yıl önce Şikayet Et
    batı dünyasi bakin boyle seyler yanlislikla elden cikabiliyor algisi yaptirmaya calsiyor olabilir.yani teroristin elinede verirlerse sasirmayin.
    Cevapla
  • Derin Kürt 7 yıl önce Şikayet Et
    Yalan öyle bir bomba kaybolurmu . Yani kendilerine yol yapıyorlar bir yerde öyle bomba patlarsa , ya bizim kaybolan bombaydı ........!!!??? Tamam !
    Cevapla
  • ye yaa 7 yıl önce Şikayet Et
    kazara patlarsa görürüsünüz
    Cevapla
  • durum 7 yıl önce Şikayet Et
    turkiye karadenizde arama yapmali amerkan gemisi buralara debrem yapmak icin atom silahi birakmais olabilir rusya ile gizli arastirma yapmali bence.
    Cevapla
  • Asduf 7 yıl önce Şikayet Et
    Adamların beleşten nükleer silahı oldu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık