Şiddetli deprem ile sarsıldılar: Onlarca ölü!

Endonezya'da 6.8 şiddetinde deprem meydana geldi. Depremde en az 25 kişi hayatını kaybetti.

GİRİŞ 07.12.2016 07:32 GÜNCELLEME 07.12.2016 09:54
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Endonezya'da, merkez üssü Sumatra Adası olan 6,4 büyüklüğündeki deprem nedeniyle ilk belirlemelere göre 25 kişi yaşamını yitirdi.

ABD Jeoloji Kurumu (USGS) tarafından yapılan açıklamada, Sumatra Adası'na bağlı Sigli kentinin 19 kilometre doğusunda 6,4 büyüklüğünde yer sarsıntısı meydana geldiği bildirildi.

Açıklamada, sarsıntının 10 kilometre derinlikte oluştuğu duyuruldu.

Jakartapost'da yer verilen habere göre ise deprem nedeniyle en az 25 kişi hayatını kaybetti, 50'den fazla kişi enkaz altından kurtarıldı.

Depremle ilgili herhangi bir tsunami uyarısı yapılmadı.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 7
  • vatabdaş 7 yıl önce Şikayet Et
    siz o Myanmar Müslümanlarının uğradığı zulümlere karşı harekete geçmeyin bakalım bakalım ALLAH adamı napar be...
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    Yasin hangi adam?Beni mi kasteddiniz anlamadım?Yani önceki yazılaımı okumuşsanız,beni o kadar da acımasız eleştireceğinizi pek de zannetmiyorum.
    Cevapla
  • Süleyman Aydın 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah(cc) bir daha böyle afetler vermesin. Endonezya islam aleminin dertleriyle daha fazla ilgilenmeli. Arakan ve Suriye konusunda daha duyarlı olmalı.
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    Bundan yaklaşık hafta önce endonazyoda uçak düşmüştü.Ayrca yine başka bir yerde düşmüştü.Bir yerlerde 5 in üstünde deprem olabileceğini yazmıştım.Olacak demedim,olabilir dedim.Tahminim doğru çıktı.Bir kaç gün önceki yazımı okuyanlar hatırlarlar.
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    Anlatamadım herhalde.Olcak demedim dedim.Tahminde bulunuyorumneye dayanarak uçak kazalarına.Uçak kazalarını takip ederseniz,bana hak vereblirsiniz belki. Bunda yadırganacak bi şey yok. Endenozyada en son ne zaman bu şiddette deprem oldu?Beyağı oldu ama.Yani her uçak kazasının ardından böyle bir şiddtte deprem olması insanı düşündürmüyor mu? Ben küçük çaptaki depremlerden bahsetmiyorum.2-3 şiddettnde depremler her zaman olabiliyor fakar bunun etkisi az olduğundan basına yansıtma gereği duymuyorlar.Basına yansıyan büyük çaptaki olanlarBende zaten büyük çaptakilarden bahsettim.
    Cevapla
  • Yasin 7 yıl önce Şikayet Et
    Hayırdır gündem ötesi mı izledin dün? Adam sanırım bu örneği vermişti.Ayda 2-3 tane 6 şiddetinden büyük deprem oluyor dedi ve yarın Endonezya da 7 şiddetinde deprem olabilir dedi.
    Cevapla
  • falanca 7 yıl önce Şikayet Et
    kahinmisin sen :d
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eurovision'dan skandal Filistin kararı! Sertap Erener yine de gidecek mi?
Sosyal medyada lüks otomobil satışı: Piyasaya göre 5 kat aşağıda fiyatlar!