Rusya'dan Halep açıklaması!

Rusya'nın Lazkiye yakınlarındaki izleme merkezi, Suriye ordusunun Halep'in yüzde 98'den fazlasını kontrolü altına aldığını açıkladı.

GİRİŞ 13.12.2016 11:07 GÜNCELLEME 13.12.2016 11:50
Bu Habere 96 Yorum Yapılmış

Merkezden yapılan açıklamada, "Suriye hükümet güçleri Halep'in doğu kesimlerinde yer alan 11 bölgeyi teröristlerden geri aldı. Böylelikle Halep topraklarının yüzde 98'i hükümetin kontrolü altına girdi. Halep'in doğu kesimlerinde militanların denetiminde olan alansa 3 kilometrekareyi geçmiyor" denildi.

YORUMLAR 96
  • ölümvar 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen kimin topraklarini kimden aliyorsun pisligin önde gideni
    Cevapla
  • koncerto 7 yıl önce Şikayet Et
    putin müslümanmış biliyor musunuz! ne olacak ki arapların hala müslümanız diyebildikleri yerde putinde müslümanım dese ne olur ki!!
    Cevapla
  • bilge 7 yıl önce Şikayet Et
    kontrol ettin de ne oldu ?zavallı çocuklara bomba yağdırdın iran ve esetle ortak olup katliyam yaptın sende haçlı ittifakının bir üyesisin!!amerika-almanya-israille anlaşmışsın dünyayı kandırıyorsun katil!!
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir tc vatandaşı olarak ordumun Halebe girmesini ve masumların kurtarılmasını istiyorum bunun faturası ne ise katlanmaya hazırım yetki elinde olanlar size sözüm Budur zira haleb ten sonra sıra bize geldi gereğini yapmazsanız sizden davacıyım
    Cevapla
  • Gazi 7 yıl önce Şikayet Et
    %98'i geçici olarak elde ettiler, ancak ebedi cehenneme kendilerini layık hale getiriyorlar, düşünemiyorlar, anlamıyorlar, anlamak istemiyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran Cumhurbaşkanı'nın düşen helikopteri bulundu
MSB açıkladı: İran, Türkiye'den talep etti! Akıncı İHA görevlendirildi