Yunan Bakan haddini aştı!

Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos, Kardak polemiğine dair, "Yunan adasına ayağını basacak olanlar, oradan geri dönerler mi görürüz” ifadesini kullandı.

Yunan Bakan haddini aştı!
Yunan Bakan haddini aştı!
GİRİŞ 26.02.2017 23:52 GÜNCELLEME 26.02.2017 23:53
Bu Habere 122 Yorum Yapılmış

Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos'tan Kardak polemiğine ilişkin yeni bir açıklama geldi.

Kammenos, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun, "Genelkurmay Başkanı Kardak kayalıklarına çıkmak isteseydi, çıkardı" sözlerine yanıt verdi.

Kammenos, Kardak’ın Yunan toprağı olduğunu ima ederek, "Yunan adasına ayağını basacak olanlar , oradan geri dönerler mi görürüz” ifadesini kullandı.

Kommenos, “Yunan adasına ayak basmalarına imkan yok. Karşı koyulacaktır. İsterlerse bassınlar, her türlü tehditin yanıtı verilecektir” dedi.

YORUMLAR 122
  • Hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistan bilinçli olarak gerilim yaratıyor... Darbeci askerleri iade etmeyen Yunanistan suçunun farkında ve dikkatleri başka noktalara çekmeye çalışıyor.Çünkü askerlerin iade edilmemesi iç kamuoyunda hoş karşılanmadığından Kardak üzerinden halkı Türkiye'ye karşı bilinçli bir şekilde provake ediyor.Böylece Kardak üzerinden çıkarmaya çalıştığı kriz sayesinde iç kamuoyuna askerlerin Türkiye'ye iadesi konusunda tepkili bakmasını amaçlıyor. Peki bunu neden yapıyor?Neden Askerleri iade etmek istemiyor?Bunun tek sebebi var bence. O da; Amerika ve Almanya başta olmak üzere Avrupa’nın tamamında darbecilerin iade edilmemesi konusunda görüş birliğinin olması.
    Cevapla
  • Nihatsu0606 7 yıl önce Şikayet Et
    ya su korkaga cvb vermeyin karanlıktan korkan ve bir pehlivana kafa tutan cocuk gibi kurt kovalayip g.. çatırdıyo cvb verip prim yaptirmayin su oglancilara
    Cevapla
  • Artuk 7 yıl önce Şikayet Et
    Kendisine yunanlara 400 yıl boyunca hükmettiğimizi hatırlatalım!.. denize dökülesi gelmiş!.. EVET
    Cevapla
  • iskender karsli 7 yıl önce Şikayet Et
    geberceksin zeusssss olumu tadacaksin
    Cevapla
  • gurbetci 7 yıl önce Şikayet Et
    bu yunanda hicmi akil yok?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PYD elebaşı Salih Müslim'in eşinden teröristbaşı Abdullah Öcalan hakkında skandal ifadeler
ABD silah pazarını Türkiye’ye mi kaptırdı?