Hüsnü Mübarek için skandal karar!

Hakkındaki suçlamalardan aklanan ve tahliye edileceği açıklanan Mısır'ın devrik lideri Hüsnü Mübarek'in evine döndüğü iddia edildi.

Hüsnü Mübarek için skandal karar!
Hüsnü Mübarek için skandal karar!
GİRİŞ 21.03.2017 14:20 GÜNCELLEME 21.03.2017 14:44
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Mısır'ın Al-Youm7 gazetesinin haberine göre, Mübarek hakkındaki suçlamalardan aklanmasından üç hafta sonra tedavi gördüğü askeri hastaneden taburcu edildi ve evine döndü. Haberde, Mübarek'e oğlu Cemal ve eşi Suzan'ın eşlik ettiği belirtildi.

EVİ ÖZEL EKİPMANLAR İLE DONATILDI

88 yaşındaki Mübarek'in hastaneden ambulansla çıkarıldığı ve başkent Kahire'nin Heliopolis semtindeki evinin de özel sağlık ekipmanları ile donatıldığı kaydedildi.

MÜBAREK GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE SUÇLAMALARDAN BERAAT ETMİŞTİ

Mısır'da 2011'de 30 yıllık Hüsnü Mübarek dönemi, rejimin kanlı saldırılarıyla son bulmuştu. Yaklaşık 250 kişi, halk devrimi sırasında katledilmişti. O saldırıların emrini vermekle yargılanan Mısır'ın eski Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek, geçtiğimiz günlerde suçsuz bulunarak, hakkında açılan davalardan beraat etmişti.

YORUMLAR 27
  • Eyt mağduru 7 yıl önce Şikayet Et
    Bugüne de şükür. Türkiye de 15 Temmuz başarılı olsaydı Mısır'da binlerce kişi önde mursi olmak üzere İdam edilirdi. Türkiye de yüzlerce. İslam ı Allah korudu .
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    yahudiler 1000 yıl sürgünde kaldılar ve hep hor görüldüler ve hiç sadık olmadıklarından rahmet değil lanet edildi kuran bunu anlatır biz o eski yahudiler gibi değilmiyiz kendi topraklarımızda sürgünden beteriz sadık olmayana rahmet edilmiyor....
    Cevapla
  • mehmet niyazi 7 yıl önce Şikayet Et
    Hep ayni senaryo aynisini burdada yapmaya calisiyorlar davalari sulandiriyorlar hep ayni ifadeyi veriyorlar darbecileri kurtarma senaryosu
    Cevapla
  • E.A 7 yıl önce Şikayet Et
    Bana göre Mübarek serbest kalmayı hak ediyor. Çünkü ilk defa bir diktatör dışarıdan askeri müdahaleye gerek kalmadan ve kan akıtılmasına fırsat vermeden iktidardan ayrıldı. Bu yüzden serbest kalmayı hak ediyor. Darısı Mursi'nin başına İnşallah o da serbest bırakılır.
    Cevapla
  • dogrucu 7 yıl önce Şikayet Et
    kötünün iyisi de kötüdür ve cezasını cekmelidir. bu dunyada saliverilse ne olacak. yaptıklarınin cezasını ahirette öder
    Cevapla
  • AKINCI İMAM 7 yıl önce Şikayet Et
    bu bastan indirilditen somra sisiyi devreye koydu. mursi simdi vatan haini bu vatan sever. vay bee
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler