Rusya'dan skandal Esed açıklaması!

Kremlin'den İdlib'de düzenlenen kimyasal saldırıyla ilgili yapılan açıklamada 'Esed'e desteğin sürdürüleceği' bildirildi.

Rusya'dan skandal Esed açıklaması!
Rusya'dan skandal Esed açıklaması!
GİRİŞ 05.04.2017 14:37 GÜNCELLEME 05.04.2017 17:02
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Kremlin, Suriye'nin İdlib kentine düzenlenen kimyasal saldırı ilgili yaptığı açıklamada Rusya'nın Suriye'de Esed'i desteklemeye devam edeceğini ve askeri operasyonlarını sürdüreceklerini açıkladı.

Kremlin'den yapılan açıklamada BM'de Rusya'nın kimyasal sızıntının muhaliflerin cephaneliğinden başladığını savunacağı belirtildi.

GÖZLER BM'DE...

Moskova yönetimi, sabah saatlerinde yaptığı açıklamada da rejim uçaklarının İdlib'e düzenlediği hava saldırısında muhaliflere ait kimyasal cephaneliğin isabet aldığını ve kimyasal sızıntının bundan kaynaklandığını savunmuştu.

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin konuyla ilgili olarak gün içerisinde toplanması bekleniyor.

YORUMLAR 28
  • DADAŞ 7 yıl önce Şikayet Et
    Esed kimbilir neyi vaadettide ondan vazgeçemiyorsun bu yaptıklarınızın hesabını nasıl vereceksiniz.Allah sizi perişan etsin inşallah
    Cevapla
  • Dulqarnein 7 yıl önce Şikayet Et
    Putin... o cocuklarin efendilerin adaletini cok yakinda göreceksin, INSALLAH
    Cevapla
  • Serkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Her müslüman ülke kendi savaş teknolojisini geliştirmek için elinden geleni yapmalı. Turkiye 2023 dedi ve gümbür gümbür geliyor. Pakistan en önemli dostumuz.
    Cevapla
  • B. Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu köhneleşmiş iğrenç sisteme birilerinin dur demesi lazım. Bunu diyecek olan da bu sistemin çarkları arasında ezilen müslüman toplumu olmalıdır. Müslümanlar olarak birlik içinde inançla hareket edersek şeksiz ve şüphesiz bir şekilde Allah bizleri galibiyete ulaştıracaktır. Esed isimli katili orada tutan ne İran ne Rusya ne de başka bir dış etkendir. İslam aleminin içinde bulunduğu durumdur.
    Cevapla
  • orhan 7 yıl önce Şikayet Et
    esed=putin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...