'Cadı' nineye müebbet hapis!

ABD’nin Oklahoma eyaletinde bir kadın, cadı kıyafetleri giyerek torununu korkuttuğu gerekçesiyle müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

'Cadı' nineye müebbet hapis!
'Cadı' nineye müebbet hapis!
GİRİŞ 19.04.2017 10:47 GÜNCELLEME 19.04.2017 11:09

People dergisinde yer alan habere göre 51 yaşındaki Geneva Robinson ile 33 yaşındaki sevgilisi Joshua Granger, Robinson’ın yedi yaşındaki torununu taciz etmekten suçlu bulundu. Granger de 30 yıl hapis cezası aldı.

29 FARKLI SUÇ

Savcılık tarafından çiftin işlediği iddia edilen 29 suç arasında çocuğa şiddet uygulamak, onun üzerinde sigara söndürmenin yanısıra cadı kıyafetleri giyerek çocuğu korkutmak da yer alıyor. Robinson’ın, torununu korkutmak için cildini yeşile boyadığı ve siyah kıyafetler giydiği, bu haldeyken kendisine ‘Cadı Nelda’ adını taktığı belirtiliyor.

Cani kadının ayrıca torununu okula göndermediği ve yeterince beslemediği de suçlamalar arasında. Mağdur kız, soruşturmayı yürüten yetkililere yaptığı açıklamada ninesinden sürekli şiddet gördüğünü ve bazen günlerce aç kaldığını söyledi.

POLİS HAREKETE GEÇTİ

Oklahoma polisi tarafından Robinson’ın cep telefonundan elde edilen görüntülerde, siyah kıyafetler giyen kadının, çocuğun boğazını sıktığı an  göze çarpıyor. Bu sırada kadın, çocuğa onu ‘canlı canlı yiyeceğini’ söylüyor. Oklahoma emniyetine bağlı dedektiflerin, Robinson’ı, torununu bir bakım merkezine teslim etmek istediği 2014 yılından bu yana takip ettiği belirtiliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Atatürk ve Erdoğan'a hakaret eden DEM Partili gözaltına alındı
Dolmabahçe'de önemli görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haniye'yi kabul etti