Müdahale bile etmediler! Baygınlık geçirdi

Mısır'da darbeyle görevinden alınıp hapse atılan ülkenin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi hapishanede baygınlık geçirdi

Müdahale bile etmediler! Baygınlık geçirdi
Müdahale bile etmediler! Baygınlık geçirdi
GİRİŞ 08.06.2017 09:47 GÜNCELLEME 08.06.2017 10:17
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Mısır'da darbeyle görevinden uzaklaştırılan ülkenin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’nin, tutulduğu Tora Hapishanesinde geçen pazar gününden beri iki defa baygınlık geçirdiği belirtildi. Mursi’nin küçük oğlu Abdullah Mursi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çarşamba günü görülen ve ertelenen "hapishaneler baskını" davası duruşmasına avukat Abdulmunim Abdulmaksut ile birlikte katıldıklarını söyledi. Abdullah Mursi, babasının sağlık durumunun iyi olmadığını, durumunu açıklama gayesiyle söz istediğini ancak yargıcın buna izin vermediğini ifade etti.

TIBBI MÜDEHALE YAPILMADI!

Abdullah Mursi, "Muhammed Mursi'nin, mahkeme salonunda içinde tutulduğu cam kafesteki diğer sanıklara, geçen pazar günü kendisine yapılan aile ziyaretinin ardından iki defa baygınlık geçirdiğini, ancak kendisine herhangi bir tıbbi müdahalede bulunulmadığını haber verdiğini öğrendik" dedi.

Abdullah Mursi, babasının mahkeme heyetinden masraflarını kendisi ödemek şartıyla sağlık kontrolü yapılması talebinde bulunduğunu da kaydetti. Mursi’nin avukatı Abdulumunim Abdulmaksut ise savunma heyeti olarak Mursi’nin sağlık kontrolünden geçirilmesi talebiyle Başsavcılığa müracaat ettiklerini söyledi. Mısır yönetimi, 4 yıl aradan sonra geçen pazar günü Mursi’nin eşi Necla Ali Mahmud ve kızı Şeyma’nın kendisini ziyaret etmesine izin vermişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • Halktan biri 6 yıl önce Şikayet Et
    Mursi %70 katılımlı seçimde %50 oy aldı Sisi reis de %35 katılımlı seçimde %99 oy aldı yeni aldıkları oy eşit bu seçilmiş cbaskani falan hikaye yani
    Cevapla
  • ekrem 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın kaderi menderes gibi oldu sonu öyle olmaz inşallah.
    Cevapla
  • muhammed 6 yıl önce Şikayet Et
    Ah be mursi, derinden uzuluyoruz bu haline, kahrediyor bizi bu durumun. ama sabret Allah sabredenlerle beraber biliyorsun, vaaz vermenin sirasi degil ama birgun seni de bizim reis gibi gorecegiz, ulkende guller acacak islam alemine buyuk hizmetler yapacaksin, buna caani gonulden inaniyorum. Rabbim umudumuzu ve umudunuzu her daim diri tutsun(amin)..
    Cevapla
  • gariban ciftci 6 yıl önce Şikayet Et
    firavun sisi
    Cevapla
  • Barbar 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam resmen unutuldu gitti yazıklar olsun, Allah Mısır’ı bildiğı gibi yapsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şimşek: Yabancı ilgisi somut kaynak girişine dönmüş durumda
Teleferik faciasından önceki 5 dakika ortaya çıktı! Her ne olduysa 25 saniye sonra oluyor