Sebastian'dan Türkiye çağrısı! Casusları savundu

Avusturya Dışişleri Bakanı Sebastian Kurz, Türkiye ile AB arasındaki ilişkiyi değerlendirdi.

Sebastian'dan Türkiye çağrısı! Casusları savundu
Sebastian'dan Türkiye çağrısı! Casusları savundu
GİRİŞ 24.07.2017 11:00 GÜNCELLEME 24.07.2017 11:00
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Avusturya Dışişleri Bakanı Sebastian Kurz, Türkiye ile AB arasındaki ilişki hakkında konuştu. Kurz, Avrupa Birliği'ne Türkiye ile ilişkilerde daha kararlı bir tutum sergileme çağrısı yaparak, "Müzakerelerin kesilmesi için elimden geleni yapacağım" şeklinde konuştu

"İLİŞKİLERİN KESİLMESİ İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

Die Zeit gazetesinin haberine göre, Avusturya Dışişleri Bakanı Sebastian Kurz Türkiye'nin AB'ye girişiyle ilgili konuşmayı sürdürdü. Kurz, AB'ye daha kararlı davranması konusunda öneride bulunurken "Türkiye ile AB üyelik müzakerelerinin kesilmesine yönelik elimden geleni yapmaya devam edeceğim" şeklinde konuştu. 

Avusturya Dışişleri Bakanı Sebastian Kurz Welt am Sonntag gazetesine yaptığı açıklamada "Türkiye'nin giderek Avrupa'dan uzaklaştığı yönündeki değerlendirmemin doğru olduğu her geçen gün daha fazla kanıtlanıyor" şeklinde konuştu.  

CASUSLARI SAVUNDU

Alman mevkidaşı Sigmar Gabriel ve Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'in Türk hükümetine karşı söylemlerini sertleştirmesini memnuniyetle karşıladığını belirten Kurz, Büyükada'da casusluktan tutuklanan Alman vatandaşı Peter Steudtner ve Deniz Yücel gibi gazetecilerin Türkiye'de tutuklanmasının keyfi ve endişe verici olduğunu söyledi.

YORUMLAR 12
  • barakuda 6 yıl önce Şikayet Et
    lan kepçe elinden geleni değil fazlasını yap
    Cevapla
  • isa 6 yıl önce Şikayet Et
    Elinden gelecegi yapacagini zaten biliyoruz söylemene gerek yok. Ama azicik tarih okumani azicikta insanlara insan muamelesi yapmani öneririm. Avrupalilar nekadar birinci sinif vatandassa Türklerde birinci sinif vatandastirlar. Insani kücümsemek ancak kücüklügün isaretidir. Bunu unutma Bay Kurz. Birgün bakarsin lazim olur.
    Cevapla
  • gurbetci 6 yıl önce Şikayet Et
    ne bekliyor bunlar Erkekseniz kesin verin ayrilma tazminatini bizde Ab ile iliskimizi keselim, görüyoruz GB ile olani. Korkak Ab sadece tehdit edesiniz ama yinede "Buyuk Turkiye muhtaxsinis herzaman siz"unutmayin bunu, yoksa biteceksiniz, siz AB aslinda bittiniz sizin sonunun 2008 basladi, bura yasayarak goruyor ve biliyoruz, Rabbim bizimle insallah.
    Cevapla
  • gurbetci hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Avusturya konsolosluğu istanbulun en lüks semtindedir denize sıfır metre, bunu bunlar hak etmiyorlar. Elinden alın ve başka yer verin bunlar ancak bu lisandan anlarlar, abdulhamit de böyle yapardı.
    Cevapla
  • muro 6 yıl önce Şikayet Et
    çok isabetli türk halkının istediği bişey haçlılarla müslümanlar bir arada olamaz zaten birliğiniz sizin olsun turan ordusu kurulacak insallah o birliğiniz bakın ne oluyor baz istasyonu kulaklı çömez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!