İngiliz Bakan:DAEŞ’e katılan İngilizler öldürülsün

İngiltere Savunma Bakanı Gavin Williamson, terör örgütü DAEŞ’e katılan Büyük Britanya vatandaşlarının öldürülmesi gerektiğini söyledi.

İngiliz Bakan:DAEŞ’e katılan İngilizler öldürülsün
İngiliz Bakan:DAEŞ’e katılan İngilizler öldürülsün
GİRİŞ 07.12.2017 11:39 GÜNCELLEME 07.12.2017 12:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İngiltere’nin yeni Savunma Bakanı Gavin Williamson, terör örgütü DAEŞ’e katılan Büyük Britanyavatandaşlarının, ülkenin değerlerinden nefret ettiğini ifade etti. Hâlâ Suriye ve Irak’ta olduğu tahmin edilen 270 vatandaşlarının öldürülmesi gerektiğini öne sürdü.

“Çok basitçe, ölü bir teröristin Britanya’ya zarar veremeyeceğini düşünüyorum. Bu tehlikeyi bertaraf ve yok etmek için her şeyi yapmalıyız” diyen Williamson, terör örgütüne katılan vatandaşlarının Büyük Britanya’ya dönmesine hiçbir zaman izin verilmemesi gerektiğini vurguladı.

DAEŞ’e katılıp da ünlü olan isimler arasında Cihatçı John ve Sally Jones gibi İngilizler de bulunuyor. Eski punk-rock müzisyeni olan Jones ve rehinelerin kafasını kestiği videolarla dikkat çeken Cihatçı John’un DAEŞ karşıtı koalisyonun saldırılarında öldürüldüğü tahmin ediliyor.

Jones’un öldüğü iddilarından sonra, o dönemki Savunma Bakanı Fallon, DAEŞ’e katılan vatandaşlarının ‘meşru hedef’ olduğunu söylemişti.

YORUMLAR 2
  • ismail 6 yıl önce Şikayet Et
    evet evet idam gelmeli hemide bunu bırıtanyada yapın
    Cevapla
  • Öz yorumcu 6 yıl önce Şikayet Et
    destekliyoruz Bakanı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!