Almanya harekete geçti! Yasaklandı

Almanya'da sık sık gösteri düzenleyen ve terör örgütü PKK'ya yakın kuruluşların çatı örgütü olan Almanya Demokratik Kürt Toplum Merkezi'ne (NAV-DEM) bundan sonra gösteri izin verilmeyeceği açıklandı.

Almanya harekete geçti! Yasaklandı
Almanya harekete geçti! Yasaklandı
GİRİŞ 15.02.2018 00:10 GÜNCELLEME 15.02.2018 04:31
Bu Habere 68 Yorum Yapılmış

Köln Emniyet Teşkilatı, NAV-DEM'in Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı'nı bahane ederek yarın Köln ve Leverkusen kentlerinde yapmak istediği iki gösterinin de yasaklandığını duyurdu.
 
Gösterilerin yasaklamasına gerekçe olarak, Almanya'da terör örgütü kabul edilen PKK'nın yasaklı sembollerinin ve terör örgütü liderinin posterlerinin taşınması ve bundan sonraki gösterilerde de taşınarak suç işleme ihtimalinin yüksek oluşu gösterildi.

NAV-DEM'in geçen cumartesi günü Köln'de yapmak istediği gösteriye de izin verilmemişti.
 
NAV-DEM'in 27 Ocak tarihinde Köln'de düzenlediği protesto gösterileri, terör örgütü elebaşı Öcalan'ın posterleri ile yasaklı PKK paçavralarının açılması sonucu durdurulmuş, ardından gösteri yasa dışı ilan edilerek dağıtılmıştı.
 
 Yine NAV-DEM'in 4 Kasım 2017'de Düsseldorf'ta düzenlediği gösteri  benzer gerekçeyle durdurulmuş, terör örgütü yandaşları taşkınlık çıkararak polisle çatışmıştı.

 

 

YORUMLAR 68
  • kahraman 6 yıl önce Şikayet Et
    almanyanın bize düşmanca tavır almasının en büyük sebebi bu pkk yandaşları orada o kadar çok lobi ve büyük ekonomi oluşturmuşlar ki amerikada yahudi lobisi gibi bunlarda almanyada aynısını yapmışlar..bir küçük sitemde oradaki gurbetçilerimize daha güçlü ve daha birlik olunmalı onlara karşı
    Cevapla
  • yasin 6 yıl önce Şikayet Et
    neden takla atmaya başladılar acaba? bir iş var bunda! yıllardır pkk zaten terorist olarak kabul görmüştü ve yıllardır izin verilen eylemler neden bizim afrin harekatımız esnasında yasaklandı acaba?
    Cevapla
  • Epi 6 yıl önce Şikayet Et
    Asagiliklar
    Cevapla
  • BİLAL AKPINAR 6 yıl önce Şikayet Et
    Daha da beter olun inşaallah
    Cevapla
  • Mustafa Yılmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    Tam fırsat Almanya'daki karıştırmak, kışkırtmak için! Artık bizim kuzu kuzu ülkemizi karıştırma atını beklememwliyiz. Biz onları karıştırmayınız..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran'dan operasyon! Füzeler peş peşe havalandı! Yeni görüntüler paylaştılar
Başkan Erdoğan'dan sert tepki: Bu iftirayı atanları asla ve asla unutmayacağız