Pentagon'dan 'Türkiye' açıklaması

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli ile ABD'li mevkidaşı arasındaki görüşmeye ilişkin Pentagon'dan açıklama geldi. "PKK ve teröre karşı Türkiye'nin yanındayız" denildi.

Pentagon'dan 'Türkiye' açıklaması
Pentagon'dan 'Türkiye' açıklaması
GİRİŞ 15.02.2018 10:09 GÜNCELLEME 15.02.2018 10:28
Bu Habere 90 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli ile ABD Savunma Bakanı James Mattis'in, dün Brüksel'de düzenlenen NATO Savunma  Bakanları Toplantısı kapsamındaki görüşmesi 50 dakika sürdü.

ABD TERÖRLE MÜCADELEDE TÜRKİYE'NİN YANINDA

NATO Karargahı'ndaki görüşme sonrası bugün açıklama yayımlayan Pentagon, "ABD PKKile mücadelede ve tüm terör tehditlerine karşı Türkiye'nin yanında durmaya devam edecek" mesajı verdi.  

MATTİS'TEN DAEŞ ÇAĞRISI

Mattis'in görüşmede, terör örgütü DEAŞ'ın Suriye'de yeniden yapılanmasının önüne geçilmesi için DEAŞ'a karşı yürütülen mücadeleye yeniden odaklanılması gerektiğini söylediği aktarıldı.  

TİLLERSON BU AKŞAM ERDOĞAN'LA GÖRÜŞECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson’u bu akşam kabul etmesi bekleniyor. ABD’li bakan yarın da mevkidaşı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşecek. Görüşmelerde başlıca gündem maddesi Türkiye'nin Zeytin Dalı Harekâtı ve Afrin ile Menbiç'teki teröristler olacak.

YORUMLAR 90
  • saltoli 6 yıl önce Şikayet Et
    ben bu abd yi bitirlu anlamiyom israil lobileri kuvvetli bunedenle abd psralarini sirf sspkin ideolojisini gerceklestirsin diye harcadi yedi tirilyon dolardan bahsediyor harcanan pararakamidiyor yav petrole ihtiyaci olsa oparayla cokbuyuk petrol alabilirdi enteresan
    Cevapla
  • Fehmi 6 yıl önce Şikayet Et
    Artik turkiyede abd dostmu muttefikmi sorgulanmasina bile gerek kalmayacak sekilde abd bizim dusmanimiz topraklarimizda sinirlarimizda gozu olan bir devlet bir teror destekcisi devlet olarak rezmen milli guvenlik kurulunda kabul edilmeludir askerimizin basina cuval gecirdiklerinde muttefiklig8mizi bitirmeliydik.
    Cevapla
  • esas 6 yıl önce Şikayet Et
    FETÖ gibi mi
    Cevapla
  • tachiwaza 6 yıl önce Şikayet Et
    ABD. Türkiye'nin yanındaymış, resmen dalga geçiyorlar ya. ABD.nin yapmış olduğu taktiklerden biri zaman kazanmak için Pkk.yı terör olarak kabul ediyor ama Pkk.nın adını Pyd. Ypg. olarak gösteriyor sonra birde adama söver gibi Pkk. konusunda Türkiye'nin yanındayız diyor. Pkk.nin adı değişti oldu pyd.ypg. kimi kandırıyon yılanın başı.
    Cevapla
  • mert 6 yıl önce Şikayet Et
    evet doğru söylüyor nekadar terörist varsa hepsine ağır silahlar vererek teröristlere yadım yaparak Türkiye nin yanında oluyorlar.çoook saçma ve komik ya.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel ile ne konuştu? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama
Yusuf Tekin üniversite sınavlarıyla alakalı çok değerli bir adım attı