ABD'li generalden 'F-35' itirafı!

ABD Hava Kuvvetleri, Lockheed Martin'i F-35 operasyon ve idame maliyetlerini düşürmeye zorluyor.

ABD'li generalden 'F-35' itirafı!
ABD'li generalden 'F-35' itirafı!
GİRİŞ 02.04.2018 16:20 GÜNCELLEME 02.04.2018 16:28
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

ABD Hava Kuvvetleri Komutanı General David Goldfein, Washington'daki bir toplantı sırasında gazetecilere verdiği demeçte, Lockheed Martin'in, F-35'lerin operasyon ve destek maliyetlerini, F-16 veya F-18 gibi dördüncü nesil savaş uçakları maliyetleriyle karşılaştırılabilir seviyeye indirmesi gerektiğini söyledi.

Goldfein, aksi takdirde tedarik edilecek uçak sayısında azaltmaya gideleceği yönündeki iddiaları yalanlayarak, Hava Kuvvetleri'nin bin 763 adet F-35'i kapsayan tedarik planında henüz bir değişiklik olmadığını da vurguladı.

 

 

YORUMLAR 23
  • Motorsuz Pak Fa T50 6 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın en gelişmiş uçağı f 22 dir. Amerika hiçbir ülkeye f22 satmaz. Sizin s400 için kredi verdi diye evliya ilan ettiğiniz ruslar f22 ye rakip olarak üretmeye çalıştığı Pak Fa T50 uçağı daha motoru bile olmayan 10 adet prototipden ibaret. Abd de 187 tane F22 var.
    Cevapla
  • Stinger 6 yıl önce Şikayet Et
    Patriot füzelerine Amerikan yapımı hayır gelmez diyenler F35 için niye yanıp tutuşuyorsunuz. F35 de atak helikopterin motoru da 3. Havaalanı için alınan Boing uçakları da Amerikan üretimi.
    Cevapla
  • çtn 6 yıl önce Şikayet Et
    uçak mı yapıyosunuz uzay gemisi mi hala ne maliyeti
    Cevapla
  • LHTEC 6 yıl önce Şikayet Et
    Atak helikopterin motorunu 15 senedir üretemeyip Lhtec adlı Amerikan firmasından alıp uzay gemisi yapmış gibi anlatıyorsunuz. Adamlar uçak yapmış. Maliyeti olacak herhalde. Altay tankı için motor üretemedin. Sen ne üretip satıyorsun.
    Cevapla
  • Bizde para bol 6 yıl önce Şikayet Et
    Alıcaz gene sanki mecburuz!
    Cevapla
  • vay be arkadaş 6 yıl önce Şikayet Et
    zamanında bizim uçakalrımızı kuma gömmemiş olsalardı chpli kör sağır ismet şimdi daha çok teknolode daha başarılıyydık yada hür kuş vecihi hürkuşa bu imkan verilmiş olsaydı şimdi belkide görünmez yarasa uçakalrını biz yapmışdık...işde içimizdeki hain ler yüzünden bu durumdayyız bu devlet başkanı da olur 1$satılmış kişiliksizlerde olur ve yurtta sulh cihanda sulh diye diye bizi nenilediler ...uyuttular etrafımızı sardılar bakın elin gevuru sulhmulh dinlemiyor isdediği yeri alıyor ata ata dedniz oysa sizi atanız satmışdı imparatorlukdan minicik ülke oldunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı