ABD’de askeri helikopter düştü

ABD'nin Kentucky eyaletinde bir askeri helikopterin düştüğü ve içinde bulunan 2 askeri personelin hayatını kaybettiği bildirildi.

ABD’de askeri helikopter düştü
ABD’de askeri helikopter düştü
GİRİŞ 07.04.2018 21:28 GÜNCELLEME 07.04.2018 21:30
Bu Habere 97 Yorum Yapılmış

ABD’nin Kentucky eyaletindeki Fort Campbell, askeri üssünden havalanan Amerikan Ordusuna ait AH-64E Apache tipi bir helikopterinin kalkışından sonra boş bir araziye düşmesi sonucunda 2 askerin öldüğü belirtildi. 

ABD ordusundan yapılan açıklamada, Hava Kuvvetlerine ait AH-64E Apache tipi bir helikopterin, Fort Campbell'daki rutin eğitim uçuşunu sürdürdüğü sırada düşmesi sonucunda ABD ordusuna mensup iki askeri personelin öldüğünü ve olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı duyuruldu. 

BİR HAFTADA DÖRDÜNCÜ KAZA

Öte yandan, ABD’de ordusunda son bir hafta içeresinde beş kişinin ölümüyle sonuçlanan dört ayrı havacılık kazasının yaşandığı belirtildi 

YORUMLAR 97
  • Berna Sinem 6 yıl önce Şikayet Et
    Akıyo bu gece maşallah akıyo
    Cevapla
  • ismail 6 yıl önce Şikayet Et
    hangar kraliçesi bol para bol malzeme bil ekipman bol eleman lazim bu helikopter için
    Cevapla
  • memo 6 yıl önce Şikayet Et
    ey amerika yöneticileri size sesleniyorum hem orta doğudan hemde afkanistan dan çıkın yoksa başınıza dahada büyük felaketler gelecek demedi demeyin
    Cevapla
  • VATANIM 6 yıl önce Şikayet Et
    Bundan daha güzel haber olurmu.
    Cevapla
  • F35 siparişi 6 yıl önce Şikayet Et
    Amerika kendi hainlerini helikopter düştü süsü verip öldürüyor. Millet de Amerikanın hainleri öldü diye seviniyor. Amerika dandik ürün üretiyorsa F35 siparişi niye verdiniz. Sanki Ruslar Sovyetler zamanında 10 sene Afganistan a saldırmadı. Sizin gibi enayiler F35, Boing ve iPhone tükettiği sürece Amerikanın parası da askeri de uçakları da bitmez. Türkiye Rusya ve Çin in bütün hava araçlarının toplamı Amerikanın hava araçlarının yarısı kadar.
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Al sana bir amerikan sevici daha. sizin gibiler yüzünden bu ülkede uçak fabrikası kapandı. Dünya da her ülke birbiri ile savaşmıştır, sen hangi yüzde yüz yerli telefon ve buraya yorum yazdığın bilgisayarı kullanıyorsun söyle bizde bilelim, O taptığın amerika yüz yıldır türkiyenin kuyusunu kazıyor hem dıştaki hem de içimizdeki hainlerle, Rusya afganistan a saldırdı diye bizdemi düşman olalım rusya ya. Amerika daha kuzey korenin hakkından gelemiyor sen takmışsın hava araçlarına. Türkiye amerika ya sırtını dönse burada cirit atamaz. ayrıca Rusya nın su 57 uçağını karşısına çıkacak amerika uçağı yok,füzeleri saymıyorum bile. Aklını başına devşir enayi dediğin millet aklını alır yoksa.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK elebaşı istedi, ilk ses onlardan geldi!
Mücahitlerden akıl dolu mücadele: ABD verdi, İsrail attı, Kassam 4. kez vurdu!