Natalie Portman'a sürpriz davet!

İsrailli-ABD'li Hollywood yıldızı Natalie Portman, İsrail'le ilgili yaptığı son açıklamalarının ardından Filistin’deki bir film festivaline davet edildi.

Natalie Portman'a sürpriz davet!
Natalie Portman'a sürpriz davet!
GİRİŞ 27.04.2018 15:45 GÜNCELLEME 27.04.2018 15:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ünlü Hollywood yıldızı Natalie Portman, İsrail-Gazze sınırında düzenlenen Büyük Dönüş Yürüyüşü gösterileri sırasında yaşanan son olaylar nedeniyle Yahudi Nobeli olarak anılan 'Genesis Ödülü' törenine katılmayacağını açıklamıştı.

Filistin Dışişleri Bakanı Riyad el Maliki bugün yaptığı açıklamada, Portman’ın bu ödülü almayı reddettiğinde, İsrail tarafından eleştirildiğini ifade ederek “İşgale karşı güçlü görüşleri var, buna saygı duyuyoruz ve onu bir Filistinli film festivaline davet ettik“ dedi. 

Kudüs doğumlu sinema oyuncusu Natalie Portman'ın Genesis ödül törenine katılmama kararı üzerine Haziran ayında Kudüs'te yapılması planlanan tören iptal edilmişti

 

 

YORUMLAR 2
  • eleştirici 6 yıl önce Şikayet Et
    natali portman bir numaralı yahudi hollowod uşağıdır.neyini övüyosunuz be
    Cevapla
  • s.e. 6 yıl önce Şikayet Et
    kadın israilin devlet olarak seçerek bu sene ödülü sana vereceğim dediği ödülü israil in filistin politikasını tasvip etmediği için reddetti. şu andan itibaren belki hiçbir abd yapımı filmde yer alamayacak. buna rağmen bu ödülü reddetti. sence takdiri haketmiyor mu?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Saadet Partisi'nde yeni dönem! Temel Karamollaoğlu görevinden ayrılacağını açıkladı
ABD'nin sır gibi sakladığı proje: Hedef Rusya ve Çin