Skandal fena patladı: Sakın nakit ödeme yapma

ABD Başkanı Trump'ın evlilik dışı ilişkisi olduğu iddia edilen model için avukatı Michael Cohen ile yaptığı görüşmenin ses kaydı ortaya çıktı.

Skandal fena patladı: Sakın nakit ödeme yapma
Skandal fena patladı: Sakın nakit ödeme yapma
GİRİŞ 26.07.2018 10:42 GÜNCELLEME 26.07.2018 11:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump'ın, avukatı Michael Cohen ile evlilik dışı ilişkisi olduğu iddia edilen model hakkında konuştukları ses kaydı yayınlandı.

TRUMP'IN 10 YIL ÖNCE EVLİLİK DIŞI İLİŞKİ YAŞADIĞI ORTAYA ÇIKTI

 

 

Model Karen McDougal'in anlattıklarını doğrular nitelikteki ses kasetinin içinde, Trump yaklaşık 10 yıl önce evlilik dışı bir ilişki yaşadığını ve nasıl örtbas edileceğini Cohen ile tartışıyor. Yayınlanan ses kasetinde Donald Trump, avukatı Michael Cohen ile yıllar önce yaşadığı ilişki hakkında ne yapacakları ile ilgili avukatına talimatlar vererek, "Nakit ödeme yapma" diyor.

TRUMP, İLİŞKİ HAKKINDA KONUŞMAMASI İÇİN MANKENE 150 BİN DOLAR VERDİ

Karen McDougal, Trump ile ilişkilerinin, ABD Başkanı'nın küçük oğlu Barron Trump'ın doğumundan hemen sonraya denk geldiğini açıklamıştı. McDougal, daha önce Trump'la ilişki hakkında konuşmaması için 150 bin dolar aldığını ve bir gizlilik sözleşmesi imzaladığını açıklamıştı. McDougal geçtiğimiz günlerde gizlilik sözleşmesinin feshedilmesi için hukuki mücadele başlatmıştı.

DAHA ÖNCEDE SKANDAL PATLAMIŞTI

ABD Başkanı Donald Trump'ın geçmişte Stormy Daniels ile gizli ilişki yaşadığı ortaya çıkmıştı.

YORUMLAR 2
  • Cemal Tarin 5 yıl önce Şikayet Et
    COHEN denen avukatı İsrail lobisi TRUMPUN ARKASINA TAKMIŞ NE VARSA ÇEKMİŞ KAYDA. Avucuna alıp yönlendirmek için daha ne yapsın. Vaaaah vaaaahh vaaaah Amerikaya. Amerikan vatandaşları ülkesinde misafir olmuş. Yahudi patron. Patronlukları belli olmasın diye sahne arkasından yönetiyorlar ki akıllıca.
    Cevapla
  • mehmed 5 yıl önce Şikayet Et
    off gevur bunlar. yapmayan var mı !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular