Ülkede papaz krizi! Halk öldürmek istiyor

Belçika'nın liman şehri Zeebrugge'un papazı Fernand Marechal, kentteki düzensiz göçmenlere kilisesinin kapılarını açarak yardım sağlamaya başladığından beri bölge halkı tarafından ölümle tehdit edildiğini söyledi.

Ülkede papaz krizi! Halk öldürmek istiyor
Ülkede papaz krizi! Halk öldürmek istiyor
GİRİŞ 03.08.2018 12:22 GÜNCELLEME 03.08.2018 12:33
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Belçika'nın Flamanca yayın yapan De Morgen gazetesine konuşan Fernand Marechal, bir grup gönüllüyle kilisede kentte bulunan düzensiz göçmenlere yemek verildiğini, soğuk kış aylarında ise barınak sağlandığını anlattı. 

Yardımlarından dolayı tepkilerin bazen "çığrından çıktığına" işaret eden papaz Marechal, "Göçmenlere yardım etmeye başladığımdan bu yana ölüm tehditleri alıyorum. İnsanlar bazen direkt yüzüme bu tehditleri savuruyor, bazen de isimsiz tehdit mektupları ya da telefonlar geliyor" açıklamasında bulundu. 

 

 

Evine ve papazlığını yaptığı kilisiye yumurtayla saldırıldığını belirten Marechal, görevinin insanlara yardım etmek olduğunu, tepki gördüğü için bundan vazgeçmeyeceğini kaydetti. 

Liman kenti Zeebrugge'da genellikle Belçika'dan İngiltere'ye geçmeye çalışan düzensiz göçmenler bulunuyor. 

Bu yılın başından beri kentte 4 bin düzensiz göçmen gözaltına alınırken, sadece bu ay 702 kişinin gözaltına alınması şehirde bulunan düzensiz göçmen sayısının arttığına işaret ediyor. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 11
  • kenan 5 yıl önce Şikayet Et
    papazin niyetini halk bilmiyor iyilik adi altinda hedef göçmen çocuklari kendi dinlerine çekmek bunu siyasilerde biliyor nufuslari azaldiğini
    Cevapla
  • anadolu ligi 5 yıl önce Şikayet Et
    faşistler demekki sadece Türkiyede yok her yerde var
    Cevapla
  • abdurrahman 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahim Biliyoruz imtihan dunyasindayiz,bizlere suriye tek degil tum muslumanlara hatta tum insanlara yardim edecek siyasi ekonomik nüfuz ve güç ver,ki hepsine yardim edebilelim.bu zalim hristiyan ve yahudilerin kanli pencelerinden kurtaralim.kardeslerimizin bir papazin yardimina muhtaç edilmesi beni kahrediyor.bu papaz zerre kadar merhamet ve vicdan olsaydi multecilere degil kendine aciyip islami arastirirdi.o hristiyanligi,papazligi şirin gostermek için bunu yapiyor.cunku sen kuranikerimde onlarin dinine gecmediginiz surece onlar sizlerden razi olmazlar diyorsun,orada da kiliseler bos devşirmek istiyor..
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    hideyetine vesile olur inşaallah
    Cevapla
  • Erdoğan Gönül 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah şu Kurban bayramının yüzü suyu hürmetine , İslam'a geçmek nasip eylesin... Bu yufka yürek İslam'la şereflenmeyi hak ediyor ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milyarderlerin en fazla bulundu şehirler! İlk 10'da dikkat çeken ayrıntı..
Boykotların hedefindeki Starbucks’tan yeni Türkiye kararı