Korku salan ajan... En yakınlarına kadar sızmış

ABD'de geçtiğimiz haftalarda Rusya adına ajanlık yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan Maria Butina'nın Trump'ın danışmanlarına kadar yaklaştığı ve hatta bir danışmanla aşk yaşadığı iddia edildi. Washington Post, "Araştırma sonucunda Trump'a daha yakın olduğu ortaya çıktı. Danışmanlarından biriyle yakınlaşmış" dedi.

Korku salan ajan... En yakınlarına kadar sızmış
Korku salan ajan... En yakınlarına kadar sızmış
GİRİŞ 04.08.2018 11:39 GÜNCELLEME 04.08.2018 11:39
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

ABD’de Trump’ın zaferini ilan ettiği 2016 seçimlerine Rusya’nın müdahale edip etmediği hala tartışılıyor. Geçtiğimiz haftalarda Rusya adına ajanlık yaptığı iddiasıyla Washington’da gözaltına alınan Rus Maria Butina hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Butina’nın Trump’a yakın kişilerle de görüştüğü ortaya çıkarken, 2016’daki seçimlerde Trump’ın kampanyasını yöneten isimlerden olan J.D. Gordon ile birlikte olduğu iddia edildi. Washington Post’ta yer alan haberde Trump’la 6 ay çalışan Gordon ile Butina’nın yazışmalarının ortaya çıktığı ifade edildi. Yazışmalarda Eylül ve Ekim 2016 arasındaki dönemde Gordon’ın Butina’yı Styx isimli rock grubunun konserine davet ettiği ve daha sonraki ayda ise kendi doğum günü partisine çağırdığı görüldü.

 

 

ABD siyasetine müdahil olmaya çalıştığı iddia edilen 29 yaşındaki Butina, iddiaları yalanlasa da soruşturma halen devam ediyor.

YORUMLAR 3
  • Analiz 5 yıl önce Şikayet Et
    bu da bir şey mi.. daha neler var neler...
    Cevapla
  • Çorum 5 yıl önce Şikayet Et
    rusların en tehlikeli silahları kadın ajanları.
    Cevapla
  • aslan 5 yıl önce Şikayet Et
    dunyanin her tarafinda aynidir hayatta uc sey vardir para sesi su sesi bayan sesi bu ucune hic kimse hayir diyemez
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Avrupa'yı sallayan Türkiye açıklaması: Kendimizi bir Türk milleti olarak görüyoruz
Türkiye Kupası'nda finalin adı belli oldu!