Dünya bu fotoğrafı konuşuyor!

Hwanghaenum-do kentindeki balık turşusu fabrikasına alışılmışın dışında Mao ceketi yerine, hasır şapka ve kısa kollu gri bir takımla gelen Kuzey Kore lideri Kim Jong Un, sıcaklardan bunalınca ziyaretini fanilayla tamamladı

Dünya bu fotoğrafı konuşuyor!
Dünya bu fotoğrafı konuşuyor!
GİRİŞ 11.08.2018 12:48 GÜNCELLEME 11.08.2018 12:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fabrikayı ziyarete giden Kim, alışılmışın dışında giyim tarzıyla görüntülendi. Hasır şapka ve kısa kollu gri bir takımla gelen Kuzey Kore lideri Kim Jong Un, sıcak havalardan bunalınca ceketini çıkararak karısı Ri Sol-ju'ya verdi. 

Kuzey Kore, Güney Kore ve Japonya'da hava sıcaklıklarının artmasından dolayı can kayıpları yaşanıyor. Kim Jong Un'un ziyareti sırasında da yoğun bir sıcak yaşandığı belirtildi. Kim, kıyafetlerinde Kuzey Kore'nin kurucusu olan dedesi Kim Il-Sung'u örnek alıyor.

Kim Jong Un, halkı yeniden vinalon adı verilen kumaştan yapılan giysileri giymeye özendiriyor.

Kuzey Kore'ye özgü bu kumaş alkol, kömür ve kireçten yapılıyor. Kim, bu yılbaşı konuşmasında vinalon üretiminin artırılması çağrısında bulunmuştu. Balık ağlarında da kullanılan ve son derece kalın bir kumaş olan vinalon, Kuzey Korelilerin ulusal kimliğinin bir parçası olarak kabul ediliyor.

 

YORUMLAR 4
  • bkt 5 yıl önce Şikayet Et
    market denetçisi kofti lider. noldu atıp tutuyordun abd ajanı seni. gerçi köleleşmiş halkın senin gibi birine müstehak ya neyse.
    Cevapla
  • Anti dolarist 5 yıl önce Şikayet Et
    Manyah oğlu manyah
    Cevapla
  • adanalı 5 yıl önce Şikayet Et
    tombalak terlemiş.
    Cevapla
  • osman 5 yıl önce Şikayet Et
    kim bu dombili.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini