İğrenç ötesi sözler! Güzel kadınlar var oldukça...

Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, Cebu şehrinde yaptığı konuşmada, "Güzel kadınlar olduğu sürece tecavüz de olacak" dedi.

İğrenç ötesi sözler! Güzel kadınlar var oldukça...
İğrenç ötesi sözler! Güzel kadınlar var oldukça...
GİRİŞ 02.09.2018 11:01 GÜNCELLEME 02.09.2018 11:01
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, perşembe günü Filipinler'in en büyük ikinci şehri olan Cebu'da konuştu. Duterte, geçmişte belediye başkanı olarak görev yaptığı Davao şehrindeki yüksek tecavüz oranına değindi, "güzel kadınlar olduğu sürece tecavüz de olacak" dedi.

Duterte konuşmasında, "Davao'da çok sayıda tecavüz vakası olduğunu söylüyorlar. Pekala, çok güzel kadınlar olduğu sürece, çok sayıda tecavüz vakası da olacak" ifadelerinde bulundu.

Salonda bulunanların, Duterte'nin bu sözleri sonrasında güldüğü duyuldu.

"KADINLAR AYNI FİKİRDE Mİ?"

Duterte bunun üzerine salondakilere, "aynı fikirde miyiz, kadınlar aynı fikirde mi" sorusunu yöneltti. Duterte, salonda duyulan "hayır" cevabına karşı "İlk denemede kimse bunu yapmayı kabul etmez. Bu tecavüzdür. Özellikle, kadın ve erkek sinemadayken, kadın erkeği iter "hayır yapma" der. Etrafta çok güzel kadınlar var. Eğer dişsiz birinin yanında oturursanız, hala onunla bir şey yapmak ister misiniz" diye belirtti.

Davao, 2018'in ikinci çeyreğinde ülkedeki en yüksek, rapor edilen tecavüz sayısına sahipti ve 42 tecavüz vakası kaydedildi. Filipinler Ulusal Polis verilerine göre; Davao şehrinde, 2010 ile 2015 arasında 843 tecavüz vakası görüldü.

YORUMLAR 17
  • yoldangeçenmaydonoz 5 yıl önce Şikayet Et
    Tecavüze uğrayanları teselli etmeye çalışmış sanırım. Sapıklıktan ziyade patavatsızlık gibi geldi. ne içtiyse artık.
    Cevapla
  • Komik 5 yıl önce Şikayet Et
    iki hafta önce burada yorumcular bu adamı yere göğe sığdıramıyorlardı, hatta bizzat kendi sözlerini buraya yazmıştım kayıtlarda var diye, şimdi geri vitesler başladı.
    Cevapla
  • ××××× 5 yıl önce Şikayet Et
    biz muslumanlarin basiretli olmasi lazim ayni seyleri herkes icin yapiyorlar bir iki guzel gorunen hareketleri var gerisi hep kufur icinde adami neredeyse evliya yapiyorlar
    Cevapla
  • Abdülhak 5 yıl önce Şikayet Et
    Yaşı cinsiyeti aidiyeti tiyniyeti dini mezhebi ve meşrebi ne olursa olsun sapık sapıktır devlet baskani da olsa önce insan olmalı.
    Cevapla
  • Şükür 5 yıl önce Şikayet Et
    Devlet yönetenin görevi vatandaşlarının güvenlıği ve huzurunu sağlamaktır.Bu kadin güzel tecavüz edilir demek değildir. Önlemleri alırsın cezaları artırırsın gene sapık dengesiz biri yapacağını yapar sende kesersin biletini adalet yerini bulur. Sanki kadın güzel olmuyunca hiçbirşey olmuycak gibi konuşuyor herif.Buda bir ülkenin başkanı işte
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Ey Rodrigo Duterte, Müslüman ol kendini kurtar. Bu sapık inancın kadınları kızları kendin ile beraber cehenneme sürükler. Nefsinin ve şeytanın istediği gibi yaşama. Allah'ın cc sınırları ile yaşa. Allah cc bir, Muhammed sav Allah'ın cc kulu ve elçisidir.
    Cevapla
  • ahmed nur 5 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler doğru ve güzel bir yorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı