Onunda ipini çekmeye hazırlanıyor! Bomba iddia

ABD’de Başkan Donald Trump’ın Kasım 2018 Kongre ara seçimlerinden sonra Savunma Bakanı James Mattis'i görevinden alacağı iddia edildi.

Onunda ipini çekmeye hazırlanıyor! Bomba iddia
Onunda ipini çekmeye hazırlanıyor! Bomba iddia
GİRİŞ 16.09.2018 17:34 GÜNCELLEME 16.09.2018 17:34
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

ABD’de bazı Beyaz Saray ve Savunma Bakanlığı yetkilileri, bir rapora göre Başkan Donald Trump'ın, 2018 ara seçimlerinden sonra Savunma Bakanı James Mattis'in yerine daha Trump yanlısı birini getirmeyi düşündüğü ileri sürüldü.

ARALARINA KARA KEDİ GİRDİ

 

 

Kaynaklar, Trump ve Mattis arasındaki ilişkinin ilk zamanlar çok güçlü olduğunu ve güçlü olan ilişkilerinin bozularak, Suriye, Kuzey Kore ve ulusal güvenlik konularında fikir ayrılığında oldukları söyleniyor. 

ORDUYU SİYASİ AMAÇLARDAN UZAK TUTMAYA ÇALIŞIYOR

ABD Savunma Bakanı James Mattis’in Trump'a olan sadakatini kamuoyuna açıklayan biri olmadığı ve Pentagon'u çok fazla siyasi etkiden ve ABD ordusunun siyasi amaçlar için kullanılabileceği fikrinden her zaman uzak tutmakta yana olduğu belirtiliyor.

KİTAP ARALARINA DAHA DA AÇTI

Bu hafta başında gazeteci Bob Woodward’ın kitabının yayınlanmasıyla ikilinin arasındaki ilişki daha da zorlaştı. Woodward kitabında, Mattis ve Trump’ın 5. veya 6. sınıf öğrencisinin zekasına sahip olduklarını belirtmişti. 

YORUMLAR 10
  • Leader38 5 yıl önce Şikayet Et
    Hiç umutlanma dünya... bunlar bu günü 50 yıl önce yazmış ve defalarcada tiyatrosunu oynamıştır. Şimdi viyondakileri izliyoruz. Nobel alırlarmı alamazlar mı. Tartışmasız evet alırlar. Eeee bu piyes neden oda bize sorulmalı. Değil mi???
    Cevapla
  • Çiçek 5 yıl önce Şikayet Et
    Tırap sende yaptıklarının cezasını çekeceksin Allah her kötülüğün hesabını sorar güvenme güzelliğine bir sivilce yeter yüzünün her yerini kaplar güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter ateş kül eder yani sen gör şimdi Rabbim senin ülkenin fırtınayla yok ederse görürsün kendini beğenmiş gerçekleri inkar etmiş olsanda gerçekle yüzlesiceksin istesende istemesende
    Cevapla
  • DADAŞ25 5 yıl önce Şikayet Et
    sarının ipi çoktan çekildi.
    Cevapla
  • Aspirin 5 yıl önce Şikayet Et
    Gündemde kalmak boş şeyler bunlar katiller tek millettir
    Cevapla
  • hamdi 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Trump baba sen tam ticaret uzmanisin. ineyi nereye sokacagini iyi bildin Cine 200 milyar dollar gömrük vergi yasasi getirdin.
    Cevapla
  • Göktürk33 5 yıl önce Şikayet Et
    Evangelist kediler girmiş tir.Savunma bakanı katolik olduğundan yerine Evangelist birisini getirmeleri muhtemeldir. Böylece ABD yi daha fazla savaşın içine çekmeyi düşüneceklerdir Türkiye ile ABD nin arasını açan da bu mezhep üyeleridir .
    Cevapla
  • hasim 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Trumpu bunu Allah yoladi simdi kapitalislerin isi zor Cinde basladi yeni gömrük vergisi 200 milyar dollar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?