Eski Interpol Başkanı'nın eşi konuştu

Eylül sonundan bu yana kendisinden haber alınamayan eski Uluslararası Polis Teşkilatı (Interpol) Başkanı Mıng Hongvey'in eşi Mıng Grace, olayın uluslararası toplumu ilgilendirdiğini belirterek eşinden en son 'Aramamı bekle' ve bıçak emojisi içeren iki ileti aldığını duyurdu.

Eski Interpol Başkanı'nın eşi konuştu
Eski Interpol Başkanı'nın eşi konuştu
GİRİŞ 08.10.2018 00:21 GÜNCELLEME 08.10.2018 00:25
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Mıng Grace, Interpol'ün eşinin istifasını sunduğuna ilişkin açıklamasından önce Interpol'ün merkezinin de bulunduğu Fransa'nın Lyon kentindeki bir otelde basın toplantısı düzenledi.

YÜZÜNÜ GÖSTERMEDİ, ARKASI DÖNÜK KONUŞTU

 

 

Güvenlik nedeniyle gazetecilere arkası dönük konuşan ve görüntüsünün alınmasına izin vermeyen Mıng, "Kocamın başına ne geldi bilmiyorum. Bu olay uluslararası toplumu ilgilendiriyor. Onu karşımda görüp sesini duymadığım müddetçe endişelerim bitmeyecek." dedi.

"BIÇAK EMOJİSİ GÖNDERDİ"

Mıng, eşiyle son olarak 25 Eylül'de haberleştiğini aktararak eşinden önce "Aramamı bekle" şeklinde bir mesaj aldığını, bir süre sonra ise sadece bir bıçak emojisi olan bir iletinin eşi tarafından gönderildiğini belirtti ve ilgili mesajları gazetecilere gösterdi.

AİLENİN ADRESİ DEĞİŞTİRİLDİ

Bu arada Fransa İçişleri Bakanlığının, eski başkanın eşi ve çocuklarını koruma altına aldığı, güvenlik tedbirleri çerçevesinde ailenin adresinin değiştirildiği öğrenildi.

Mıng Grace, daha önce eşinin ve kendisinin tehdit telefonları aldığını açıklamıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • birisi 5 yıl önce Şikayet Et
    adamı korumak için ve Çin i mahkum etmek için iyi bir taktik...Gerçi Çin ile uğraştıklarını unutuyorlar...!!!
    Cevapla
  • Mahmut Akar 5 yıl önce Şikayet Et
    Kukla başkan istiyorlar...
    Cevapla
  • İsimsiz Birisi 5 yıl önce Şikayet Et
    Uluslararası arenada kimi devletler zorbalığı bir devlet politikası olarak benimsemeye başladı. İsrail’i biliyorduk ama Suudi’lerin gazeteciyi kaçırması, Çinlilerin zorbalıklarına yenisini eklemesi uluslararası ilişkilerde yeni ve çirkin bir tarzın hızla yayıldığını gösteriyor. Bu durumda insanlık haklının güçlü olması yerine güçlünün haklı olması düzenine doğru hızla savruluyor. Tüm insanlık adalete ve merhamete şiddetle muhtaç duruma geliyor. Yeryüzünde Allah’ın dinine sarılıp adaleti ve merhameti tesis edecek bir topluluğa o kadar ihtiyaç var ki. Dünya beşten büyüktür diyen ses arkandayız.
    Cevapla
  • Çivisi çıktı 5 yıl önce Şikayet Et
    Daha kendinizi koruyamıosyusunuz başkalarını nasıl bulacaksınız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin hamlesi dengeleri değiştirecek! Dünya denklemi açısından yeni bir milat
Türkiye iddiası gündem olmuştu: Katar'dan Hamas açıklaması