Alçak sözler söyleyip istifa etti! Sürpriz gelişme

İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman istifa ettiğini duyurdu. İstifa gerekçesi olarak İsrail'in Hamas'la yaptığı ateşkesi gerekçe gösteren Liberman, küstah açıklamalarının devamında "İsrail hükümetinin teröre teslim olduğu" dedi.

Alçak sözler söyleyip istifa etti! Sürpriz gelişme
Alçak sözler söyleyip istifa etti! Sürpriz gelişme
GİRİŞ 14.11.2018 14:10 GÜNCELLEME 14.11.2018 14:52
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman istifa ettiğini duyurdu.

 

 

Kurmaylarıyla gerçekleştirdiği görüşme sonrası basın toplantısı düzenleyen İsrailli bakan istifa haberini burada açıkladı.

İstifa gerekçesi olarak İsrail'in Hamas'la yaptığı ateşkesi gerekçe gösteren Lieberman, küstah açıklamalarının devamında "İsrail hükümetinin teröre teslim olduğu" dedi.

İstifa eden Savunma Bakanı Lieberman'ın basın toplantısından bir kare...

İSRAİL SİYASETİNİ ZOR GÜNLER BEKLİYOR

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun liderliğini yürüttüğü ve Liberman'ın da içinde yer aldığı 6 partili koalisyon hükümetinin 66 milletvekili bulunuyor.

Savunma Bakanı Avigdor Liberman liderliğindeki İsrail Evimiz Partisi İsrail meclisinde 5 sandalyeye sahip. Liberman'ın istifasıyla birlikte koalisyonun sandalye sayısı kritik sınıra, yani 61'e düştü. Koalisyon hükümetinin 120 sandalyeli İsrail meclisinde güvenoyu alması için 61 milletvekiline sahip olması gerekiyor.

ERKEN SEÇİME GİDİLEBİLİR

2016'da Savunma Bakanlığı görevine gelen aşırı sağcı siyasetçi Avigdor Liberman'ın istifasıyla birlikte, Netanyahu liderliğindeki koalisyon hükümetinin tehlikeye girebileceği ve İsrail'de erken seçimin gündeme gelebileceği belirtiliyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 43
  • Mahmut Akar 5 yıl önce Şikayet Et
    Terörün kaynağı kendini aklamaya çalışıyorlar..
    Cevapla
  • Hamza 5 yıl önce Şikayet Et
    Meşhur iyi polis kötü polis oyunu
    Cevapla
  • Sözün özü 5 yıl önce Şikayet Et
    Boşunamı israil boşuna mı yahudi boşuna mı var israil için yaşasın cehennem bu dünyada cehennemde yanacak olan israiloğullarıdır israildir
    Cevapla
  • Hüseyin Kayı 5 yıl önce Şikayet Et
    Erken seçimin yolunu açıp, adı yolsuzluklarla anılan netanyahunun ayağını kaydırarak, aşırı faşist, radikal yahudilerin oyuyla başbakan olmanın peşinde. Trumpın desteğiyle olur da. Suriyeli askerlere rus uçağı düşürten israil ordusuna, misilleme adına hamasa silah veren rusyaya karşı da kirli oyunların peşinde olacak şu doberman...
    Cevapla
  • hasan ali 5 yıl önce Şikayet Et
    zülüme riza gösteren seytandardir Allah tümünün belasini versin hele hele müslümanlarin riza gösterenlerini öncelikle versin insallah..?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!