ABD'den sert Kaşıkçı çıkışı: Hesabını verecekler

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine sebep olanların hesap vereceğini söyledi.

ABD'den sert Kaşıkçı çıkışı: Hesabını verecekler
ABD'den sert Kaşıkçı çıkışı: Hesabını verecekler
GİRİŞ 17.11.2018 09:57 GÜNCELLEME 17.11.2018 10:24
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı hakkında, ABD tarafından çok sert bir açıklama yapıldı.

 

 

Asya Pasifik Ekonomik İşbirliği (APEC) kapsamında gittiği Papua Yeni Gine'de bir açıklama yapan ABD Başkan yardımcısı Mike Pence, Suudi gazetecinin öldürülmesine sebep olanların hesap vereceğini söyledi.

ÖLÜM EMRİNİ PRENS SELMAN VERDİ İDDİASI

 

 

Dün gece Washington Post gazetesi, CIA'nin Kaşıkçı'nın öldürülmesinin emrini Suudi Prens Selman'ın verdiği sonucuna ulaştığını yazmıştı.

Washington Post gazetesinin konuyla ilgili kişilere dayandırdığı haberinde, "CIA, Prens Bin Selman'ın Kaşıkçı'nın suikast emrini verdiği sonucuna ulaştı" ifadesine yer verilirken, yetkililerin, "yüksek güvenilirliği" bulunduğunu söylediği CIA değerlendirmelerinde, bunun bugüne kadar Muhammed bin Selman'ı cinayetle ilişkilendiren en belirgin tespit olduğu ve Trump yönetiminin Bin Selman'ın ilişkilerini koruma çabalarını zora düşürdüğü kaydedildi.

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 12
  • M.Ali Efendioğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok sert bir şekilde cinayeti yapanların üstüne gidiyorlar
    Cevapla
  • mert 5 yıl önce Şikayet Et
    ne demessin :)
    Cevapla
  • gresunlu 5 yıl önce Şikayet Et
    kasikcinin ölüm emrini abd siz verdiniz kime hesap soruyorsunuz .bizi ifşa etmeyin mi diyorsunuz
    Cevapla
  • Tekses 5 yıl önce Şikayet Et
    *Goodbye* prens kiyafeti icindeki katil!
    Cevapla
  • Atilla Han 5 yıl önce Şikayet Et
    Çakkal çinliler hariç tüm dünya medyası konuya abandı, ilk haber olarak veriyorlar, büyük tazyikle pompalıyorlar. Dikkat edilecek nokta bu sürecin ileri tarihli planlamalar için motivasyon kaynağına dönüştürülmesi. Ülkemiz aleyhine inşa edilecek bir süreci erken kontra hamleler ile savuşturmalıyız. Prense nüfuz edecek yöntemlerle "senin ipini şu? ülkenin, şu? isimleri çekti" mesajı verilmeli. Diğer yandan haberi sinematik bond filmi gibi sunan "new york times" ın batılı medya mensuplarına "milyar dolar bütçeli hit squad sizi hedef alabilir" angajmanına sokmalısınız. Yetenekli habercilerimize ve diplomatlarımıza çok iş düşüyor.
    Cevapla
  • şebeke 5 yıl önce Şikayet Et
    siz kendi işlediğiniz cinayetlerin hesabını verin önce.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Samsunspor - Trabzonspor! CANLI
MSB duyurdu: 13 PKK'lı terörist etkisiz!