Türkiye sınırından korkunç görüntüler geldi!

Terör örgütü YPG/PKK yandaşları, Fırat Nehri'nin doğusunda işgal ettiği, nüfusunun tamamına yakını Araplardan oluşan Tel Abyad'da ABD'nin haklarında bilgi verene ödül koyduğu üç PKK elebaşına destek için yürüdü.

Türkiye sınırından korkunç görüntüler geldi!
Türkiye sınırından korkunç görüntüler geldi!
GİRİŞ 22.11.2018 14:53 GÜNCELLEME 22.11.2018 14:53
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, Tel Abyad'a çevre yerleşimlerden gelen ve ilçede konuşlu YPG/PKK unsurları ile ailelerinden oluşan bir grup, dün elebaşları Murat Karayılan, Cemil Bayık ve Duran Kalkan'a destek gösterisi düzenledi.

 

 

Gösteride ellerinde üç elebaşının fotoğraflarının basılı olduğu, "Komutanlarımız kalbimizdedir", "Komutanlarımız için ayaklanın" yazan dövizle yürüdü.

YPG/PKK'lılar aynı zamanda Öcalan'a destek sloganları attı. 

AA, ay başında Fırat'ın doğusundaki Tel Abyad ilçesinde terör örgütü YPG/PKK işgalini görüntülemişti. İlçe nüfusunu oluşturan Arapların, teröristlerin astığı sözde Kürdistan bayrağının önünde kontrolden geçirildiği, ilçenin en geniş bulvarında büyük bir direkte sözde Kürdistan bayrağının dalgalandığı, en işlek yerlerinde örgüte ait sözde bayraklar ve elebaşı Öcalan resimlerinin bulunduğu görülmüştü.

KAYNAK: HABER7, AA
YORUMLAR 20
  • Derbederali 5 yıl önce Şikayet Et
    amerikayı yalayan köpekler birgün elbet yalnız kalacaklardır.
    Cevapla
  • 1071 KÜRŞAD 5 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru iki silahlı iha ve 3 obüs atışı ile bitirilmeli bu pis görüntüler
    Cevapla
  • alim 5 yıl önce Şikayet Et
    yarısı bizim kendi vatandaşımızdır. nankör teröristler
    Cevapla
  • Mehemmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Ulan abd bigun kancik köpekler gibi yalvaracaksin öğün bir gece kadar kısa ansızın gerçekleşir kaçmaya mecalin kalmayacak korkudan odunuz patlayacak o zamanda sakin soykırım demeyin haaa. Allah'ın CC inayetiyle tarihten buhar olup kaybolacaksiniz
    Cevapla
  • Mizah 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD'nin aksine YPG ben PKK'yım diyor. ABD'nin etekleri altında kaç yıl daha yaşayacaklar ? Bölgenin öfkesi ayaklandığında nereye kaçacaklar ? Deccal'in gönüllü destekçileri mutlaka gömülecek. Bundan zerre şüphemiz yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...