Cemal’e saldıran İngiliz ülkeden kaçtı!

İngiltere’nin Huddersfield şehrindeki bir lisede geçen ay 15 yaşındaki Suriyeli mülteci Cemal’e şiddet uygulayan İngiliz çocuğun ağabeyi İngiliz Daily Mail gazetesine konuştu.

GİRİŞ 01.12.2018 09:34 GÜNCELLEME 01.12.2018 09:39
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ağabey, Suriyeli göçmen çocuğa sebepsizce şiddet uygulayan kardeşinin annesiyle birlikte ülkenin dışına taşınarak akrabalarıyla birlikte yaşamaya başladığını söyledi.

 

 

Saldırgan çocuğun söz konusu videoda Suriyeli Cemal'i darp ettiği, yere yatırıp ağzına su döktüğü, üstelik o sırada Cemal'in kolunun kırık olduğu görülüyordu.

YARDIM TOPLANDI

 

 

Cemal'e saldırıda bulunan İngiliz çocuk ise hakkında soruşturma başlatılmasının ardından olanlar nedeniyle üzgün olduğunu belirtmiş ve ırkçı olmadığını, olaydan bir gün önce aralarında bir tartışma geçtiğini ifade etmişti.

Videonun yayılmasından bir gün sonra, Cemal'in kız kardeşinin de saldırıya uğradığı görüntüler ortaya çıkmış, genç kızın gözlüklerini kırarak bileklerini kesmeye çalıştığı öğrenilmişti. Cemal ve ailesine yardım için 'Gofundme' bağış platformu aracılığıyla 24 saatten az bir sürede 143 bin İngiliz sterlini (945 bin 641 TL) yardım toplandı.

YORUMLAR 7
  • Fitil 5 yıl önce Şikayet Et
    Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste. Kendini koruyamayan korpenin bilegini kesmek kolunu kirmak nedir ya!
    Cevapla
  • Selamet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu çocuğa önce yaptığının yanlış olduğunu güzel bir dille izah edeceksin. Sonra verecen sopayı
    Cevapla
  • Memoks 5 yıl önce Şikayet Et
    Ingilizler bu hareketi afrikada sözde bağımsız özde sömürge devletlerinde yüzyıllardır yaptığı için bana çok da yabani bir hareket gibi gelmedi . Afrikada altın ihraç eden birçok ülke açlıktan kurtulamıyor. Bu nasıl oluyor ? Bu ülkelerin kereste liderleri şatafat içerisinde yaşarken ülkenin geri kalan yüzde 90 ı sefalet yaşıyor. Bir kavga bir ayaklanma olsun tepeleri e çöküyor medeni dediğimiz o ülkeler Senegal fransa olayi en yakın örneği Myanmar 'daki zulme ses çıkarmayan ingiltere myanmarda isyan çıkasın yönetimi devirmeye çalışsınlar nasıl kosuyorlar
    Cevapla
  • Bubu 5 yıl önce Şikayet Et
    Yani diyorlar ki... bakin biz nasil merhametli bir milletiz. Aramızda yaşatmadik bunu. Ey ingiliz senin ne olduğunu biz çok iyi biliriz.
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Arakan,Nijerya, Gazze,Orta Afrika,Sudan, Mısır,Sincar Uygur vb. yerlerde hep müslümanlara zulüm var.Hepsine yardım etmeye çalışan ülkemize ekonomik ve siyasi krizler çıkararak engel oluyorlar.Fakat Reis' in dediği gibi başaramayacaklar.Rahmetli Kaşıkçı olayı gibi ellerinde patlayacak inşallah.Duaya ,yardıma ve çalışmaya devam...Zaman Türknoloji zamanı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Benzin ve motorine indirim geliyor
PYD elebaşı Salih Müslim'in eşinden teröristbaşı Abdullah Öcalan hakkında skandal ifadeler