Trump skandal kararı nasıl aldığını anlattı!

İsrail'in işgal ettiği Golan Tepeleri'ni İsrail'in toprağı olarak ilan ederek hukuksuz bir karara imza atan ABD Başkanı Donald Trump, katıldığı bir programda kararın arkasında yaşananları anlattı.

Trump skandal kararı nasıl aldığını anlattı!
Trump skandal kararı nasıl aldığını anlattı!
GİRİŞ 08.04.2019 09:06 GÜNCELLEME 08.04.2019 11:25
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump, Golan Tepeleri hakkında skandal kararı nasıl aldığına ilişkin anları katıldığı bir program anlattı.

 

 

Kararı alırken İsrail Başbakanı Netanyahu ile birlikte olduğunu belirten Trump, "İsrail Büyükelçisi David Friedman ile konuşuyorduk. Konu Golan Tepeleri değildi. Biliyorsunuz, 52 yıldır bunu onaylatmaya çalışıyorlar. ABD'nin Golan Tepeleri'ndeki egemenliği tanımasını istiyorlardı. On yıllar içinde, çok fazla, 32 tane zirve yapıldı. Sizin büyükelçinizle konuşuyordum ve Jared Kushner oradaydı, Jason Greenblatt vardı" dedi.

Alaycı bir dille toplantı sırasında çok vakti olmadığını belirten Trump, konuşmasının devamında, "Onlara dönüp, "Arkadaşlar bana bir iyilik yapın ve hızlıca buranın tarihini anlatın" dedim. "Çok vaktim yok" dedim. Çin ile uğraşıyorum, Kuzey Kore ile uğraşıyorum. Bunu talep bile etmemişlerdi ama ben ," Tanıma kararı alırsam beğenir misiniz?" dedim. Çünkü ben bu arzuya hak veriyorum. Çünkü o yüksekliğe ihtiyacınız var, doğru. Ona dönüp, "Ne dersin David?" dedim. "Bunu gerçekten yapar mısınız" cevabını verdi. "Evet, yapıyorum hatta şu anda yapıyorum. Hadi bir şeyler yazalım" dedim" ifadelerine yer verdi.

 

 

YORUMLAR 23
  • SKRYALI 5 yıl önce Şikayet Et
    Takma kafana turup Yakında biz de kerkük musul’u Türk topraklarına dahil ettiğimizde ay tavrı takınırsın
    Cevapla
  • emin 5 yıl önce Şikayet Et
    şantaj...
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    İşte allah böyle şaşırtır. Ve başlarına gelecek olanı erkene alır
    Cevapla
  • İslam 5 yıl önce Şikayet Et
    Kâfirler için yaşasın cehennem
    Cevapla
  • Hacivat 5 yıl önce Şikayet Et
    Abd güclü herseyi yapar hizlica anlat der anlar anlamaz golani isreile verir böyle cok yanlis kararlar almistirda aceleden peki islam alemi ne yapa bilir koca bir hic füzeleri anca ege denizine veya akdenize düser abd nin füzesi abd de ateslenir dünynin her noktasini vurur ve ona engel olamazsin tek bir asker göndermeden abd den ülkeni yerle bir eder adamlarda yok yok silah acisindan önce sen 100 yil geride oldugunu anlayacan silahini herseyini yapacan attigin füze en az 10 bin km ucacak ver her noktayi vuracak o zaman seni dinler senle ortak hareket eder bu halde cüce deve kafa atmaya calisiyor gibi komik bir durum olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak