New York’ta alarm: Acil durum ilan edildi

ABD’nin New York kentinde kızamık salgını nedeniyle zorunlu aşı olunmasını içeren bir acil durum ilan edildiği belirtildi.

New York’ta alarm: Acil durum ilan edildi
New York’ta alarm: Acil durum ilan edildi
GİRİŞ 09.04.2019 19:37 GÜNCELLEME 09.04.2019 21:02
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

New York şehri Belediye Başkanı Bill de Blasio, kızamık vakalarında tekrar yaşanan artış nedeniyle zorunlu aşı yapılmasını kapsayan halk sağlığı acil durumu ilan edildiğini duyurdu. Blasio, kızamık vakalarının tespit edildiği bölgelerde yaşayanlara 6 aydan büyük çocukla da dahil olmak üzere virüs riskine karşı aşı olma zorunluluğu getirildiğini belirtti. Aşı olmayanlara ise bin dolar ceza kesileceği ifade edildi.

 

 

Salgının New York'un Brooklyn semtinde bulunan Williamsburg Mahallesi'nde patlak verdiği, Eylül 2018’den bu yana bölgede 250 kişinin kızamık olduğu öğrenildi.

YORUMLAR 5
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Dünya nın en acımasız ilaç şirketleri Amerikada. Hastalık yayıp çok ilaç sattılar acaba planları kendilerine mi döndü diye aklıma gelmedi değil.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Amin inşallah
    Cevapla
  • esp 5 yıl önce Şikayet Et
    Aşı satmak için uydurdular herhalde...
    Cevapla
  • umk44 5 yıl önce Şikayet Et
    inşeALLAH kendi icinizde yok olur gidersiniz abd israil ingiltere bu hastalık olur tayfun olur sel olur müslüman topraklarında yapmış oldugunuz zülümlerin hesabı görülecek elbet
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    İnsAllah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yurt dışındaki Türk sayısı! Zirvedeki ülke şaşırttı
Yönetilemeyen Türk futbolunda yeni olay! 3. kez sahadan çekilme vakası