Prens Selman'dan Filistin hamlesi! Rüşvet teklif etti

İsrail merkezli Jerusalem Post'un haberine göre Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, Filistin lideri Mahmut Abbas'a "Yüzyılın Anlaşmasını" kabul etmesi için 10 milyar dolar teklifte bulundu.

Prens Selman'dan Filistin hamlesi! Rüşvet teklif etti
Prens Selman'dan Filistin hamlesi! Rüşvet teklif etti
GİRİŞ 01.05.2019 11:37 GÜNCELLEME 01.05.2019 11:37
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İsrail haber sitesi Jarusalem Post'un Lübnan merkezli el-Ekber gazetesine dayandırdığı haberine göre, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, anlaşmanın kabul edilmesi durumunda Mahmud Abbas'a 10 milyar dolar vermeyi teklif etti. Filistin hükümetinin yıllık masrafının 1 milyar dolar olduğunu öğrenen Prens Selman, 10 yıl için 10 milyar dolar teklifinde bulundu. 

 

 

Jarusalem Post'un iddialarına göre ise Filistin lideri Mahmud Abbas, "Siyasi kariyerim sona erer" düşüncesiyle bu teklifi reddetti. Haberin devamında Ürdünlü kaynaklara dayandırılan bilgilere göre ise Mahmud Abbas'ın danışmanı, "Mısır'a, ABD'lilere, Suudi Arabistan'a ve Birleşik Arap Emirlikleri'ne çok fazla güvenmesi endişe verici" diyerek onu eleştirdi.

YORUMLAR 4
  • isa 4 yıl önce Şikayet Et
    Utanmaz adam ABD den alamayacagi silahlara 450 000 000 000 dalar. Filistin´e 10000000000 dolar. Tek kelime UTANMAZ.
    Cevapla
  • demir ersoy 4 yıl önce Şikayet Et
    Satılık kalleş insan çok orta doğuda 10 MİLYAR DOLAR al Flistin diye bir devlet olmasın kalan topraklarınızı da yahudi yerleşimi yapılarak ilhak edilsin siz de kurtulun yeterki İsrail i memnun edelim
    Cevapla
  • E.K 4 yıl önce Şikayet Et
    En azından adım atmışlar. Mescidi aksa yı ziyaret konusunda sıkıntı oluyor. Müslüman nın parayla işi olmazda. Şehit ettikleriniz için kan parası oda hafifletmez. İnsaAllah bi orta yol bulunur
    Cevapla
  • RUHİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Filistin sahipsiz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Teleferik faciasından önceki 5 dakika ortaya çıktı! Her ne olduysa 25 saniye sonra oluyor
Türkiye ile Irak arasında yeni dönem! İşte madde madde 26 anlaşma