Netanyahu: O silahlara asla izin vermeyeceğiz

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İran'ın Suriye'ye yerleşmesine ve nükleer silaha sahip olmasına izin vermeyeceklerini söyledi.

Netanyahu: O silahlara asla izin vermeyeceğiz
Netanyahu: O silahlara asla izin vermeyeceğiz
GİRİŞ 24.06.2019 17:37 GÜNCELLEME 24.06.2019 17:37
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Netanyahu, Batı Kudüs'te düzenlenecek ABD-Rusya-İsrail üçlü güvenlik zirvesine katılmak için İsrail'e gelen Rusya Güvenlik Konseyi Sekreteri Nikolay Patrushev ile görüştü.

 

 

Batı Kudüs'teki Başbakanlık Ofisi'nde gerçekleşen görüşmenin ardından Netanyahu ve Patrushev ortak basın toplantısı düzenleyerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İran yönetiminin İsrail'i yok etmeyi amaçladığını ve bu amaca ulaşmak için her gün çalıştığını iddia eden Netanyahu, "İsrail, kendisini yok etme çağrısı yapan İran'ın sınırlarına konuşlanmasına müsaade etmeyecektir. Ayrıca İran'ın nükleer silaha sahip olmasını engellemek için her şeyi yapacağız." ifadelerini kullandı.

 

 

İSRAİL'İN GÜVENLİĞİNE ÖNEM VERİYORUZ

Patrushev ise üçlü güvenlik zirvesinde Suriye'deki krizin çözümüne dair önerilerin masaya yatırılacağını belirterek, "İsrail'in güvenliğine özel önem veriyoruz. Bu toplantı, İsrail'in güvenliğini sağlamak için komşusu Suriye'deki krizin çözümüne odaklanacak." dedi.

Bugün başlayacak 2 günlük zirveye, Patrushev'in yanı sıra ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton ile İsrail Ulusal Güvenlik Danışmanı Meir Ben-Shabbat katılacak.

Batı Kudüs'teki zirvenin ana gündem maddelerini, Suriye'deki durum ile İran'ın bölgedeki rolünün oluşturacağı ifade ediliyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 24
  • Aslm 4 yıl önce Şikayet Et
    Yahudiler bukalemun gibi çoğu Müslüman görünüyor ama yahudi belki Türkiye in %50si böyle. Başta fetöcü ler ve diğer tarikatlar kime inanır kime kulluk ederler.
    Cevapla
  • Hak Aşığı 4 yıl önce Şikayet Et
    İşte menfaat birliği yapan, müslüman düşmanı kafirlerin birbirleriyle nasıl dost olduklarını, sözde düşman abd ile rusyanın esasında birbirlerinin arkasını kolladığını gösteren bir tablo daha. Bunlar sadece mazlum müslümanları ölďurmeyi bilirler
    Cevapla
  • Ass 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar dışta içerideki hainler ve destekçileriş
    Cevapla
  • Tarık ali 4 yıl önce Şikayet Et
    İran mezhepçiliği bir kenara bırakmalı ve Sünnilere birlikte İsrail'i yok etmek için çalışma lı
    Cevapla
  • Dogrular 4 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibi katil bir devletde varda sadece caydiri guc olmak isteyen saldirgan olmayan devlet de niye olmasin bir gun yok olup gideceksiniz elbet o gun gelecek mazlum katilleri siz ve destekcileriniz sizleri kim koruyorsa onlarda
    Cevapla
  • Hacivat 4 yıl önce Şikayet Et
    Bos laf vermede görelim kafana 10 tane nükleer silah yersin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Yunanistan'da arka arkaya iki deprem
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...