'Esed Ekrem İmamoğlu'nun kazanmasına sevindi'

Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, İstanbul’da seçim sonuçları açıklanınca PKK’lı teröristler Kamışlı, Tel Abyad ve Ayn El Arap (Kobani) başta olmak üzere işgal ettiği bölgelerde sevinç gösterileri düzenledi. Teröristler sınır hattında Türkiye’ye taciz atışları yaptı. Şam ve Lazkiye gibi Esed kontrolünde olan şehirlerde ise İmamoğlu için konvoy bile yapıldı.

'Esed Ekrem İmamoğlu'nun kazanmasına sevindi'
'Esed Ekrem İmamoğlu'nun kazanmasına sevindi'
GİRİŞ 25.06.2019 16:19 GÜNCELLEME 25.06.2019 16:19
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

İstanbul seçimi sonuçları İsrail, PKK, Mısır, Suud, BAE ve Esed cephesini sevindirdi. PKK militanları Kamışlı, Tel Abyad, Ayn El Arap başta olmak üzere işgal bölgelerin de sevinç gösterileri düzenledi. Teröristler sınırında Türkiye’ye taciz atışları yaptı. Esed ve muhalifler arasında çatışmaların devam ettiği İdlib ve Hama cephelerinde ise rejim ve destekçileri secim sonuçlarını havaya ateş açarak geç saatlere kadar kutladı. Şam ve Lazkiye gibi Esed kontrolünde olan şehirler ise konvoylarla sevinç gösterileri yapıldı.

 

 

ESED REJİMİNİ UMUTLANDIRDI

Esed’e yakın Tişrin Gazetesi, sonuçları "Türkiye’nin İdlib, Fırat Kalkanı ve Afrin bölgesindeki varlığının sonlandırılması adına umut verici gelişme" olarak nitelendirdi. Esed’e bağlı Sema ve Ahbar Suriy gibi TV kanalları da sonucu bölgede dengeleri değiştirebilecek gelişme olarak adlandırdı. BAE, Suud ve Mısır medyasında, "Erdoğan için sonun başlangıcı", "Diktatör kaybetti", "Demokrasiye İmamoğlu ayarı" gibi provokatif başlıklar atıldı.

 

 

SEÇİM OLMAYAN ÜLKENİN GAZETESİ

Tarihinde herhangi bir seçim tecrübesi olmayan ve Bin Zayed ailesi tarafından yönetilen BAE medyasının önemli gazetelerinden El İttihad, sonuçları, "İstanbul’da demokrasi kazandı" spotu ile duyurdu. El Haliç Gazetesi ise "Erdoğan için büyük hezimet" ifadelerini kullandı. Suudi Ukaz, Ahram, Şark El Avsat ve Riyad gazeteleri ise Ekrem İmamoğlu’nun Belediye Başkanı seçilmesinin Erdoğan için hezimet olduğunu iddia etti.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK GAZETESİ
YORUMLAR 41
  • erzurum 4 yıl önce Şikayet Et
    bekle esed bekle..sonun yakındır..
    Cevapla
  • Merhaba 4 yıl önce Şikayet Et
    Oy verenler bakın kankalarınıza
    Cevapla
  • USTA 4 yıl önce Şikayet Et
    Herşey güzel olacak dedikleri şey bu olsa gerek. Güzel olan şey düşmanların sevinmesi mi?
    Cevapla
  • isa 4 yıl önce Şikayet Et
    Nekadar Türk düsmani varsa Seni cok seviyrlar ne is Sn Imamoglu.
    Cevapla
  • ŞAMİL 4 yıl önce Şikayet Et
    Vayy vayyy vayyyy.... Kimler seviniyor baksanıza ekremin kazanmasına. Biz boşuna demiyoruz bu iş çok önceden ve her bir ayrıntısı çok ince tasarlanmış bir plan diye. Sevinenlere bakınca herşey ortada değil mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim