ABD'de şiddetli deprem! Son 20 yılın en büyüğü

ABD'nin Kaliforniya eyaletininde Richter ölçeğine göre 7.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, bölgede son 20 yılın en büyük depremi olarak kayda geçti.

GİRİŞ 06.07.2019 08:29 GÜNCELLEME 06.07.2019 09:31
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi (USGS) verilerine göre, depremin merkezi Kaliforniya eyaletinde yer alan ve Kern ilçesinde yer alan bir Ridgecrest bölgesi olarak belirlendi. Depremde ölen ya da yaralanan olup olmadığı henüz bilinmiyor. 

 

 

1400 ARTÇI SARSINTI

ABD'nin California eyaletinde dün gerçekleşen 6.4 şiddetindeki depreminin ardından 1400'ten fazla artçı sarsıntı kaydedilmişti. Yetkililer artçıların devam edebileceği uyarısında bulunurken, yollarda çatlaklar, su ve gaz borularında ise hasarlar oluştu.

 

 

YORUMLAR 66
  • HACI ABI 4 yıl önce Şikayet Et
    Tum dunya da milyonlarca muslumanın mazlumun kanı ellerinizde yüce ALLAH CC, Daha buyuk felaketler nasıp etsın sıze. AMİN .....
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Aşağıdaki yorumlara bakınca Amerika sanki yerle bir olmuş?... Bu kadar şiddetli deprem oluyor Bırakın Ölüyü bir tane yaralı yok?. :)
    Cevapla
  • Recep 4 yıl önce Şikayet Et
    Rahman Rahim ALLAH’ın İsmiyle Ve Eğer BU/KUR'AN’la Onunla DAĞLAR Yürütülse Veya Onunla YER Kesilse Veya Onunla ÖLÜLER Konuşturulsa Bile, BÜTÜN EMİRLER ALLAH'ındır. İMAN EDENLER Hâlâ Ümitlerini Kesmediler mi? ALLAH Dileseydi Bütün İnsanları Hidayete Erdirirdi KÂFİRLERE SANAYİ Olarak ÜRETTİKLERİNİN SONUCU BÜYÜK BİR FELAKET GELECEK Veya YURTLARININ YAKININA İNECEK ALLAH'ın VAADİ Gelinceye Kadar Devam Eder. Muhakkak ki; ALLAH VAADİNDEN DÖNMEZ. 96-13/Ra'd-31
    Cevapla
  • akinakin 4 yıl önce Şikayet Et
    San Andreas fayı mı harekete geçti acaba....
    Cevapla
  • küp 4 yıl önce Şikayet Et
    ne diyon hemşehrim :)
    Cevapla
  • ugur btn 4 yıl önce Şikayet Et
    Yok olmanız dileğiyle......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: 6-8 Ekim olayları davasında kararlar açıklandı
Özgür Özel anketinden çarpıcı sonuç çıktı!