Tehlikeli hamle! İngiliz savaş gemisi yola çıktı

Basra ve Umman Körfezi'ndeki askeri varlığını artırmak isteyen İngiltere'nin Körfez'e ikinci bir savaş gemisini yollayacağı belirtildi.

Tehlikeli hamle! İngiliz savaş gemisi yola çıktı
Tehlikeli hamle! İngiliz savaş gemisi yola çıktı
GİRİŞ 12.07.2019 16:53 GÜNCELLEME 12.07.2019 16:54
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

İngiliz medyası, İngiltere'nin Basra ve Umman Körfezi'ndeki askeri varlığını artırma kapsamında, HMS Duncan isimli Type 45 Destroyer tipi savaş gemisini göndereceğini duyurdu.

 

Sky News'in haberine göre, HMS Duncan, Kraliyet Donanması'na ait HMS Montrose ve ABD müttefikleri ile beraber hareket edecek. Ayrıca, HMS Duncan’ın gönderilmesinin İngiltere ve İran arasındaki krizin daha da derinleşmesine yol açabileceği belirtildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 22
  • Erdalsilo 4 yıl önce Şikayet Et
    Bize çok Roket lazım çok hemde delici cinsinden gemiler çoğaldı
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Ingiltere ne zaman sömürgeciliği başlayacak! Dünya artık eski dünya değil. Uyarıyorum UK yi. Kendi bilir. Lakin eminim Ingiltere nin sonu feci olacak inşaAllah. Bunu basit düşünerek anlarsınız. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Afrika hep saf kalmaz.
    Cevapla
  • gakko 4 yıl önce Şikayet Et
    Iran nin bir an önce basra körfezine S 400 yerleştirmesi lazim ikinci de var gücüyle bir vuruş yapsin bu siyonislere siz görün kimse kipirdiyormu iyi bir hazirlik yapmalari lazim
    Cevapla
  • 6363 4 yıl önce Şikayet Et
    Iran da hava savunma sistemi S300 var tehditlere karşı iyi bir savunma kimse savaş maya göze alamiyor. Bizde S400 sistemi hazır duruma geldiği vakit hava sahamızda daha güvenli olur. tehditler in önü kapanır abd incirlik i kendiliğinden boşaltacak
    Cevapla
  • aynen 4 yıl önce Şikayet Et
    batirirlar insallah nerden nereye havliyor bu kopekler dunya bunlarin ssnki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!