İsrail'den 'Sniper'lara talimat! Duyan ve okuyan herkesin kanı dondu

2018’in Mart ayından bu yana Gazze Şeridi’ndeki ‘Büyük Dönüş Yürüyüşü’ eylemlerinde 300 Filistinliyi öldüren İsrail, keskin nişancılara bundan böyle ‘Göstericileri ayak bileklerinden vurun’ talimatı verdi. Bir İsrailli yetkili ise dalga geçen ifadelerle, “Amacımız bu olmasa da, diz üstüne ateş edilmesi pek çok protestocuyu öldürdü” dedi.

İsrail'den 'Sniper'lara talimat! Duyan ve okuyan herkesin kanı dondu
İsrail'den 'Sniper'lara talimat! Duyan ve okuyan herkesin kanı dondu
GİRİŞ 27.07.2019 12:39 GÜNCELLEME 27.07.2019 12:47
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

İsrail ordusu, skandal bir kararla Gazze sınırında düzenlenen protestoların başlangıcından bir yıl sonra keskin nişancılara, Filistinli göstericilerin "ayak bileklerinden vurulmaları" talimatı verdi.

 

 

30 Mart 2018'den bu yana Gazze Şeridi'nin İsrail sınırında düzenlenen barışçıl "Büyük Dönüş Yürüyüşü" eylemlerinde yaklaşık 300 Filistinliyi öldüren işgalci Tel Aviv yönetimi, küstah bir tavırla kararın, çok sayıda protestocunun hayatını kaybettiğinin anlaşılmasının ardından alındığını söyledi. Jerusalem Post gazetesinin haberine göre İsrailli yetkili adeta dalga geçen ifadelerle, "Amacımız bu olmasa da, diz üstüne ateş edilmesinin pek çok protestocunun ölümüne yol açtığı anlaşıldı" dedi.

İsrailli insan hakları örgütü B'Tselem ise İsrail ordusunun politika değişikliğinin de insani olmadığını belirtti. Örgütten yapılan açıklamada, "(Bu değişiklikle) ordunun insan hayatına büyük değer verdiği çıkarımının kesinlikle yapılmaması gerekiyor. Tersine bu, ordunun bilinçli olarak tel örgünün diğer tarafında duranları insan olarak görmemeyi seçtiğini gösteriyor" ifadeleri kullanıldı.

 

 

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 47
  • İlahi adalet var 4 yıl önce Şikayet Et
    Size de vuracaklar merak etmeyin
    Cevapla
  • enver 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahın laneti üzerine olsun israil Allahın gazabı mutlak gelecektir mazlumlarım ahı yerde kalmayacaktır
    Cevapla
  • gariban 4 yıl önce Şikayet Et
    Yahudiler Hitler/Nazi olaylarının palavra olduğunu ve sırf İsraili kurabilmek için Filistine yahudi getirebilmek için Siyostler tarafından proğramlandığını çok iyi biliyor, 11 Eylül saldırılarının siyonist yahudiler tarafından yapıldığını çok iyi biliyor, Amerikanın bankalarını batırarak paraları İsraile kaçırdıklarıni çok iyi biliyor ve Batı basınının katliamlarını yazmayacağı çok iyi biliyor, bu yüzden çok zalim, hunhar vede dalgasını rahatça geçebiliyor. Bu rahatlık elbetteki ilelebed sürmez, bir tek bunu bilmek istemiyor.
    Cevapla
  • Milli 4 yıl önce Şikayet Et
    Bakalım günü geldiğinde gargat ağacı sizi bizim gazabımızdan koruyabilecek mi.
    Cevapla
  • Zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    Az kaldi yahudilerin bu zulmu elbet bir gun bitecek ve bunun hesabi sorulacah rabbimin intikami daha buyuk olacak ve o gun zalimlare merhamet edilmeyecektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şoke eden görüntüler: Gazeteciler tekme tokat dövdüler
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!