Terör örgütünden aynı sinsi taktik! Savaşmaya korkuyorlar

Fox News'ta geçen habere göre, terör örgütü PKK'nın Afrin'de kullandığı taktiğe başvuracağı bilgisi öne sürüldü. Fırat'ın doğusuna düzenlenecek olası bir operasyonda, terör örgütünün "siviller hedef alınıyor" algısı yaratmak için, canlı kalkan oluşturacağı aktarıldı.

Terör örgütünden aynı sinsi taktik! Savaşmaya korkuyorlar
Terör örgütünden aynı sinsi taktik! Savaşmaya korkuyorlar
GİRİŞ 10.08.2019 11:52 GÜNCELLEME 10.08.2019 17:00
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Afrin başta olmak üzere, teröristleri sivilmiş gibi gösterip birçok defa "siviller hedef alınıyor" algısı yaratmaya çalışan PYDK/PKK''nın yeniden aynı taktiğe başvuracağı ortaya çıktı.

 

 

FOX NEWS'TAN TERÖR ÖRGÜTÜ PROPAGANDASINA DESTEK

Fox News'ta geçen haberin detayında, Fırat'ın doğusuna düzenlenecek muhtemel bir operasyonda, sivil kadınlardan canlı kalkan oluşturulacağı bilgisi aktarıldı. Oluşturulan canlı kalkanın ise, nöbetleşe vaziyette sürekli kılınılacağı bildirildi.

 

 

Fox News'un röportaj yaptığı PKK'lı terörist, "Böylelikle Türkiye bize saldırırsa, önce sivil kadınları geçmeleri gerekecek." açıklamasında bulundu.

PYD/PKK'nın sivillerin hayatını riske atarak savaştan kaçma taktiğinin direniş olarak tanımlandığı haberde, PKK'nın kadın kolu ise masum aktivistler gibi gösterildi.

YA SİVİL KILIĞINA GİRİYORLAR YA DA SİVİLLERİN ARASINA SAKLANIYORLAR

Şubat 2018'de terör örgütü PYD/PKK, Suriye'nin Haseke ve Aynularab gibi bölgelerinden 500 kadar teröristi, "sivillerin dayanışma ziyareti" adı altında Afrin'e geçirmişti. Terör örgütünün kullandığı tek taktik bu değil. 

Takip eden günlerde ise, TSK'nın Afrin'e düzenlediği Zeytin Dalı Operasyonu'nda, PYD/PKK'lı teröristler aralarında çocukların da bulunduğu sivilleri kullanarak saldırmıştı. Sivillerin arasından askerlerimize bomba atılmış ve ateş açılmıştı.

HENDEK OLAYLARINDA DA AYNI KUMPAS

Türk askerinin sivil hassasiyetini bilen terör örgütü, hendek olaylarında da aynı sinsi taktiği kullanmıştı. Terör örgütü üyeleri, sivillerin kurtarılması için çağırılan Türk askerlerine defalarca saldırıda bulunmuştu.

"SÖZDE" KADIN SİVİLLER

Fox News'da adı geçen organizasyonun ise PKK'nın kadın kolu olduğu biliniyor. Haberin detayında elinde otomatik tüfekle poz vermiş kadınlar mevcut. Zaten terör örgütünün geçmişi de düşünüldüğünde, olası bir operasyonda oluşturulacak canlı kalkanda bulunacak kadınların sivil olmayacakları, kılık değiştirmiş kadın teröristler olacağı ihtimali de yüksek görünüyor. 

FOX NEWS'TAN TERÖR ÖRGÜTÜNÜ SİLAHLANDIRMAYA DEVAM ÇAĞRISI

ABD Savunma Bakanı Mark Esper'in "Fırat'ın doğusuna tek taraflı bir operasyon kabul edilemez." sözlerine de değinen Fox News, "ABD'nin PYD/PKK'ya uzun dönemde silah sağlayıp sağlamayacağı belirsiz." yorumunda bulundu. PKK/PYD'nin savunmasız ve masum olarak gösterilmeye çalışılan haberde, üstü kapalı olarak "silahlandırmaya devam" çağrısı yapılmış oldu.

KAYNAK: HABER 7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 7
  • yani 4 yıl önce Şikayet Et
    onu siz yaparsınız sizde ne vicdan ne insanlık var.....
    Cevapla
  • burak 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de FOX kapatılmalı
    Cevapla
  • alfa 4 yıl önce Şikayet Et
    Haçlı savaşları devam ediyor! MEB tarih dersi kitapları bu gerçeği hiç yazamadı!
    Cevapla
  • İzmir 4 yıl önce Şikayet Et
    Kepereceksiniz
    Cevapla
  • muşlu 4 yıl önce Şikayet Et
    ne ahmak adamlar bunlar 10000 km den gelip size devlet kurmaya çalişan ancak kendine bir devlet kuruyordur. İngilizlerin desteğini alan 500 yahudi butun filistini işgal etti siz ahmaklar abd nin desteklediği yuz yahudi sizi köpek gibi kullanir zaman varken silah bırakıp kaçin yada bir kafirin köpeği olarak geberin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz