İsrail ile Arap ülkesinden üst üste gizli toplantılar!

İsrail ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE), ABD aracılığıyla, tehdit olarak gördükleri İran konusunda gizli toplantılar yaptığı iddia edildi.

İsrail ile Arap ülkesinden üst üste gizli toplantılar!
İsrail ile Arap ülkesinden üst üste gizli toplantılar!
GİRİŞ 15.08.2019 21:10 GÜNCELLEME 15.08.2019 21:12
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Wall Street Journal gazetesinin ABD'li yetkililere dayandırdığı haberine göre, İsrail ve BAE'den yetkililer, "artan İran tehdidine karşı bilgi paylaşımı ve koordinasyon" için gizli toplantılar yürüttü.

 

 

YAKIN ZAMANDA İKİ GİZLİ TOPLANTI YAPTILAR

ABD'nin İran Özel Temsilcisi Brian Hook tarafından düzenlenen toplantıların ilkinin ilkbaharda, ikincisinin ise kısa süre önce düzenlendiği belirtildi.

 

 

ABD'li yetkililer, İsrail ve BAE arasındaki görüşmelerin İran ile ilişkilerde diplomatik, askeri ve istihbarat alanındaki iş birliğini artırma amaçlı olduğunu ifade etti.

İsrail'in, Arap ülkeleri arasında özellikle İsrail-Filistin sorunu konusundaki anlaşmazlıklar nedeniyle yalnızca Mısır ve Ürdün ile diplomatik ilişkileri bulunuyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 39
  • Realist 4 yıl önce Şikayet Et
    adamların hayatı hayat değil .... sır, ajanlık, savaş, terör ve medeniyetsizlik, seviyesizlik Sevgi, barış ve medeniyetin haricindeki bütün kötülükleri barındırdıkları için abd ve israilden bu saatten sonra insani davranış beklemek yanlış olur...Bu kadar aymazlığın bedelinide bu iki ülke çok ağır bir şekilde bir gün ödeyecektir.
    Cevapla
  • hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    israili ortadoğudan silecek tek ve yegane güç Türk ordusu ve Türkiyedir
    Cevapla
  • Hidir BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    " ISRAILLE SAVAŞMAK CAIZ DEGILDIR" diye ulemalarin aciklama yaptıgı SUUDU ARABISTAN, ABD şakşakçısı BAE VE MISIR....Islam aleminin YÜZKARASI ÜLKELERI....
    Cevapla
  • NİYAZİ KARACA 4 yıl önce Şikayet Et
    Buna Arap Ülkesi demeyelim, Araplara hakaret olmasın. Bunlar savaş artığı yahudi ve ermeniler. Hele müslüman hiç demeyelim, Allah korusun dinden çıkarız.
    Cevapla
  • ilyas 4 yıl önce Şikayet Et
    başında yahudi olursa böyle olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Pistte korku dolu anlar! Dev uçak az kalsın çakılıyordu
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler