Türkiye almayı planlıyordu, Suriye'de havalandılar

Rusya, Türkiye'nin de almayı düşündüğü Su-57 tipi yeni nesil savaş uçaklarını Suriye'de denemeye başladı.

Türkiye almayı planlıyordu, Suriye'de havalandılar
Türkiye almayı planlıyordu, Suriye'de havalandılar
GİRİŞ 05.09.2019 13:20 GÜNCELLEME 05.09.2019 13:21
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Rusya'nın Su-57 tipi yeni nesil savaş uçaklarını Suriye'de denemeye başladığı bildirildi.

 

 

Rusya Savunma Bakanlığının resmi gazetesi Krasnaya Zvezda'ya göre, Rus Hava Kuvvetleri envanterindeki en yeni nesil savaş uçağı olan Sukhoi imalatı Su-57’ler Suriye’ye gönderildi.

İki uçak, Rusya kontrolündeki Khmeimin Hava Üssü’nde göreve başladı. Khmeimin Üssü'nün altyapısının yenilenmeyle başladığı bir dönemde Su-57'lerin oraya intikal edilmesi, Rusya'nın geçici olan hava üssünde kalıcı olmak istediği iddiasını gündeme getirdi.

 

 

Rusya’nın savaş ortamında yeni görevler için Su-57’leri test etmesi bekleniyor. Su-57’ler geçen yıl kasım ayında da Suriye’ye test için gönderilmişti. Uçaklar 10’ar sorti uçmuştu.

KAYNAK: HABER 7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 14
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Sivillerin üzerinde denerler artık abd neyse rusyada o
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Suriye resmen talim alanı olmuş yaa her önüne gelen yeni ürettiği silahları, uçakları Suriye topraklarında deniyor yani daha 100 sene evvel bize ait topraklarda. Ah 2. Abdülhamid kimse anlamadı seni. Dört yanı hainlerle dolu olmasaydı bu kadar toprağı kaybetmezdik. 1. Dünya savaşı başladığında bir söz söylemişti. 33 yıl bu devletlerin birbirine düşmesini bekledim ama düşmediler şimdi onlar birbirine düştüler ama ben tahtta değilim diye. Eğer o vakitler tahtta olsaydı ne yapar eder bir yolunu bulur o kıvrak zekasıyla bizi savaşa sokmazdı o ulu Hakan bizde toprak kaybı yaşamazdık. O savaştan sonra zaten o emperyal devletler yorgun ve bitik haldeydi onlar toparlayana kadar biz işimize bakardık.
    Cevapla
  • Neoturk 4 yıl önce Şikayet Et
    Güzel yazmissin agzina eline saglik, aynen yazdigin gibi her TÜRK Buna inanir..
    Cevapla
  • Alperen 4 yıl önce Şikayet Et
    Inşaallah bir birlerine düşerler. Ortada ne ABD,rusya, İsrail nede Suriye İran kalır. Kurban olduğum Cenaballah nelere kadirdir. Şu bölgede Cenaballah için çabalayan bir tek biz varız. Sonunda Muzaffer de bize nasip olur. Mevla'm neyler neylerse güzel eyler. Sağlıcakla....
    Cevapla
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanlar birlik olmadığı müddetçe kimse kusura bakmasın yuksektende ucmasin oyle hayallere gerek yok Türkiye de olsa bi baska İslâm ulkeside olsa bi hicsiniz demektir
    Cevapla
  • Kudüs 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahın vadi var ıslamiyet kıyamet kopmadan son kez altın devrini yaşıyacak şüphesi olan kendinde baksın sizler sadece görünen le aldatıyor ve yorum yapıyorsunuz ama unutmayın GAYRET BİZDEN ZAFER ALLAH CC den kudüs zaferin başlangıcı
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanlar ne zamanki Kuran ve Sünnet'ten yüz çevirdiler, dünyadaki üstünlüklerini kaybettiler.
    Cevapla
  • uzman 4 yıl önce Şikayet Et
    Yeni nesil teknoloji ve silahlarını müslüman ve mazlumlar üzerinde deneyerek test ediyorlar. Kılı kipardamayan, birlik olamayan din kardeşlerim bu hesabını nasil vereceğiz. Çok korkuyorum. ALLAH (c.c) bizi affetsin inşallah.
    Cevapla
  • Sedat 4 yıl önce Şikayet Et
    Niye korkuyorsun ki, biz doğru yerdeyiz. Küfre destek verenler düşünsün.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Partili Koçyiğit: CHP'nin İstanbul'u kazanmasını kent uzlaşısı formülü belirledi
Seçim sonrası ilk kabine toplantısı! İşte masadaki 4 kritik başlık! Gözler Erdoğan'da