Trump'tan görülmemiş iç savaş açıklaması: Vatana ihanetten tutuklayın

ABD Başkanı Donald Trump, Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi Başkanı Adam Schiff'in "vatana ihanetten" tutuklanması gerektiğini söyledi

Trump'tan görülmemiş iç savaş açıklaması: Vatana ihanetten tutuklayın
Trump'tan görülmemiş iç savaş açıklaması: Vatana ihanetten tutuklayın
GİRİŞ 30.09.2019 16:51 GÜNCELLEME 30.09.2019 17:03
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump'ın Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile temmuz ayından yaptığı telefon görüşmesinde Demokrat başkan aday adayı Joe Biden'ın oğlunun Ukrayna'daki faaliyetleri hakkında soruşturma yürütülmesini istediğini öne sürmüştü.

 

 

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, Trump hakkında azil süreci başlattıklarını açıklamıştı. Trump, söz konusu iddialar üzerine Zelenskiy ile yaptığı görüşmenin tamamen usullere uygun olduğunu savunmuş, Beyaz Saray ise görüşmenin dökümünü yayımlamıştı.

"VATANA İHANETTEN TUTUKLANMALI"

Trump bugün Twitter'dan yaptığı açıklamada, Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi Başkanı Adam Schiff'in sahte ve korkunç bir açıklama yaptığını, meclis kürsüsünde ABD halkını kandırdığını ve kendisine ait olmayan sözleri söylediği için "vatana ihanetten tutuklanması" gerektiğini söyledi.

İÇ SAVAŞ AÇIKLAMASI

Trump ayrıca, papaz ve televizyon programcısı Robert Jeffress'in, "(Trump'ın) görevden alınması iç savaş benzeri bir kırılmaya sebep olacak" sözlerini alıntılayarak kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

Trump'ın, Jeffress'in Cumhuriyetçi Parti'ye takınlığıyla bilinen Fox News'ta yaptığı açıklamalardan alıntı yaptığı bölüm şöyle: "Nancy Pelosi ve Demokratlar Azil etme sürecinden vazgeçemez. Onu 2016'da Hillary Clinton'la yenemeyeceklerini biliyorlardı ve şimdi de giderek 2020'de onu yenemeyeceklerini fark ediyorlar. Demokratlar için ondan kurtulmanın tek yolu onu azletmek. Bu süreçte ülkenin yanıp, kül olması onların umurunda olmaz. (...) Eğer Demokratlar başarıyla başkanı görevden alırsa bu iç savaş benzeri bir kırılmaya sebep olacak ve ülkemiz asla iyileşemeyecek."

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 27
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Ha bunların bizden bir farkı var dışarıdan gelen bir tehdit olursa bir saf tutarlar . CHP şu an kimin çocuğu belli değil daha doğrusu Kılıçdaroğlu kimin çocuğu ve yanındaki tayfa bunlar nasıl bir şey?? Bu vatanın çocuğu değil onun bunun ama kimin ??? Zor bir durum herkesin kucağında görüyorum!!! Çok zor çok
    Cevapla
  • Akat 4 yıl önce Şikayet Et
    Bende istiyorum kılıçtaroğlu , tayfası ve hdpliler vatana ihanetten tutuklansın..
    Cevapla
  • Malatya44 4 yıl önce Şikayet Et
    Mazlumlara çektirdiklerini misliyle yaşarsınız inşaallah...
    Cevapla
  • Faruk 4 yıl önce Şikayet Et
    beter olun beter...
    Cevapla
  • amin 4 yıl önce Şikayet Et
    amin yeyin birbirinizi
    Cevapla
  • mazlum 4 yıl önce Şikayet Et
    tavizlerini alsınlar uğraşmaktan vaz geçerler kabak bize patlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan 30 Mart'ta açıklayacaktı: Anlaşma son anda iptal edilmiş
Başkan Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile görüştü