YPG basın mensuplarına saldırdı! Yabancı medyadan çıt yok

Batı basını, Barış Pınarı Harekatı'na karşı her türlü kara propagandaya destek verirken, PYD'nin Nusaybin'de basın mensuplarına yaptığı saldırıya yönelik suskunluğunu koruyor.

GİRİŞ 11.10.2019 16:17 GÜNCELLEME 11.10.2019 17:05
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Mardin'in Nusaybin ilçesinde gazetecilerin olduğu binaya yönelik YPG/PKK saldırısı gerçekleştirildi. Saldırıda iki Anadolu Ajansı muhabiri hafif yaralandı.

 

 

Kamışlı'daki teröristler tarafından iki defa hedef alınan bina güvenlik güçlerinin yardımı ile boşaltıldı.

 

 

Saldırının gerçekleştiği binada Reuters, BBC ve diğer yabancı basın mensupları da vardı.

Türkiye'de gerçekleşen her türlü gelişmeyi saniyesinde aktaran, basın özgürlüğü ile ilgili sayfalarca haber yapan Batı medyası, YPG/PKK tarafından hedef alınan basın mensupları hakkında tek bir satır haber geçmemesi dikkat çekti.

UMED'DEN ÇAĞRI

UMED, "PYD/YPG'li teröristlerin görevinin başındaki gazetecileri hedef alması, alçaklıktır, hainliktir. Yaralı arkadaşlarımıza Allah'tan şifa diliyoruz. Uluslararası basın örgütlerini birlikte hareket etmeye davet ediyoruz. Artık Yeter..." paylaşımında bulundu.

 

YORUMLAR 8
  • Hamza 4 yıl önce Şikayet Et
    Batının tedirginligi Türkiye yükseliyor odur Hep aşağıda ve Bağımlı tutmak istiyorlar. Gerçekten RTE den başkası olsaydı Türkiye Muz cumhuriyetiydi
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Kovun hepsini gitsinler
    Cevapla
  • Şehzade 4 yıl önce Şikayet Et
    Atık yabancı medyadan iyi haber bekleme ,doğru haber bekleme işini bir kenara koyalım.Gerçeklerle yüzleşelim.Şavaşmaya devam.Onlar susana kadar.
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Birkaç tane yabancı haberci öldürülürse belki dikkat çekilir
    Cevapla
  • bilo 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD nin ve AB nin basini bunu haber yapmamalarina hic sasirmadim. Niyemi? Cünki siyonist basini. Siyonistlere nasil hizmet ettikleri acik acik buradan belli oluyor. Allah bizleri bunlara karsi uyarmiyormu? Yahudiler ve hiristiyanlar birbirinin dostudur diye. Bir gün olacak sizi yahudi ötlekleri hesaplasacagiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor