Operasyona ara verilmişken Hamas'tan Türkiye açıklaması
Hamas Hareketi Sözcüsü Sami Ebu Zuhri, Suriye konusunda Filistin halkı ve Arap toplumlarının Türkiye'nin yanında yer aldığını söyledi.
GİRİŞ 21.10.2019 10:47
GÜNCELLEME 21.10.2019 10:47
AA muhabirine konuşan Ebu Zuhri, "Filistin ve Arap toplumları Türkiye'nin yanındadır." dedi. Ebu Zuhri, "Türkiye'nin kendi güvenliğini ve sınırlarını koruma hakkını destekliyoruz. Türkiye yönetimine, kardeş Suriye'nin toprak bütünlüğünü gözettikleri konusunda güveniyoruz." diye konuştu.
ABD ile Türkiye arasında Barış Pınarı Harekatı konusunda varılan anlaşmaya ilişkin ise Ebu Zuhri, son siyasi gelişmeleri yakından takip ettiklerini, sonuçlarından memnuniyet duyduklarını ve bu sonuçların Türkiye'nin hedeflerine ulaşmasına katkı sağlayacağını ifade etti.
KAYNAK: AA
YORUMLAR 26
-
adam 6 yıl önce Şikayet Etgünaydın. yenimi aklınıza geldi, açıklama yapmakBeğen
-
Şükür 7 yıl önce Şikayet EtYav kardeşim siz daha kendi devletiniz ve toprağınıza sahip çıkmıyorsunuz. Hele şunun söylediği lafa bak ya..Beğen